Sisältöön sitemap

Tarjoamme palveluita valtionhallinnon organisaatioiden, johtamisen ja palveluiden kehittämisen tueksi. Hyvä hallinto, johtaminen sekä vahva virkahenkilöosaaminen ovat keskeistä valtiohallinnon toiminnassa. HAUSin kehittämispalveluista on apua sekä hankkeissa ja organisaatio- ja muutosjohtamisen tilanteissa, että julkisten palveluiden kehittämisessä. Tutustu tarkemmin palvelukokonaisuuksiimme:

Meillä on laaja ja ammattitaitoinen, jatkuvasti päivittyvä asiantuntijoiden verkosto, josta voimme valita juuri parhaiten sopivat ammattilaiset työskentelemään kanssanne.

Blogi

Esimerkki julkisen sektorin asiakaslähtöisyyden kehittämiskeinosta

Palvelusafarin tavoitteena on oppia, ymmärtää ja inspiroitua toisten organisaatioiden palveluprosesseista sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä ja johtamisesta. Tavoitteena on siten tunnistaa kehitysideoita oman organisaation johtamismallin ja palveluprosessien kehittämiseksi.

Lue lisää
Blogi

Henkilöstön koulutustarve kasvaa valtionhallinnossa jatkossakin

Henkilöstön koulutustarve kasvaa valtionhallinnossa lähitulevaisuudessa. Taustalla on työelämän yleiset trendit, jotka vaikuttavat niin valtiolla kuin muillakin aloilla. Osaaminen vanhenee työelämässä nyt nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Taustalla on työelämän yleiset trendit, jotka vaikuttavat niin valtiolla kuin muillakin aloilla. Osaaminen vanhenee työelämässä nyt nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää
Blogi

Palveluiden kehittäminen ja sen seuraava taso julkishallinnossa

Asiakkaan mukaanotto suunnitteluun ja toteutukseen uudella tavalla, tekee julkisesta palvelusta potentiaalisesti paremman. Tämän toteuttaminen siten, että toteutusta ei rajoita perinteiset organisaatiorajat, voi tehdä palvelusta kokonaan uudenlaisen.

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset