Sisältöön sitemap

Tarjoamme monipuolisesti palveluita valtionhallinnon johtamisen, toiminnan uudistamisen ja palveluiden kehittämisen tueksi. HAUSissa työskentelee 40 henkilöä koulutus- ja kehittämispalveluiden parissa. Lisäksi meillä on laaja ja ammattitaitoinen, asiantuntijoiden verkosto, josta voimme valita juuri parhaiten sopivat ammattilaiset työskentelemään kanssanne.

Kaikki valtion toimijat voivat ostaa kehittämis – ja konsultointipalvelut HAUSilta kilpailuttamatta – HAUS kilpailuttaa tarvittavat asiantuntijat teidän puolestanne (In-house-järjestely perustuu hankintalain 15 §:ään).

HAUSin kautta tavoitat kymmenet asiantuntijaorganisaatiot yhdeltä luukulta – helpommin, vastuullisemmin ja edullisemmin.

Tutustu tarkemmin palvelukokonaisuuksiimme:

Blogi

Esimerkki julkisen sektorin asiakaslähtöisyyden kehittämiskeinosta

Palvelusafarin tavoitteena on oppia, ymmärtää ja inspiroitua toisten organisaatioiden palveluprosesseista sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä ja johtamisesta. Tavoitteena on siten tunnistaa kehitysideoita oman organisaation johtamismallin ja palveluprosessien kehittämiseksi.

Lue lisää
Blogi

Henkilöstön koulutustarve kasvaa valtionhallinnossa jatkossakin

Henkilöstön koulutustarve kasvaa valtionhallinnossa lähitulevaisuudessa. Taustalla on työelämän yleiset trendit, jotka vaikuttavat niin valtiolla kuin muillakin aloilla. Osaaminen vanhenee työelämässä nyt nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Taustalla on työelämän yleiset trendit, jotka vaikuttavat niin valtiolla kuin muillakin aloilla. Osaaminen vanhenee työelämässä nyt nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää
Blogi

Palveluiden kehittäminen ja sen seuraava taso julkishallinnossa

Asiakkaan mukaanotto suunnitteluun ja toteutukseen uudella tavalla, tekee julkisesta palvelusta potentiaalisesti paremman. Tämän toteuttaminen siten, että toteutusta ei rajoita perinteiset organisaatiorajat, voi tehdä palvelusta kokonaan uudenlaisen.

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset