Henkilö laittaa postit-lappua pöydällä olevaan suunnittelukaavioon.
Monipuolisia kehittämis- ja kumppanuuspalveluja

Palvelumme

Koulutuskalenterissa näkyvissä olevien ns. avoimien koulutustemme lisäksi tarjoamme myös muita palveluja valtionhallinnon organisaatioiden ja kehittämisen tueksi.

Koko koulutustarjontamme on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan myös organisaatiokohtaisina tilauskoulutuksina.

Henkilöarviointipalveluja voidaan hyödyntää johtamisen kehittämisen, henkilökohtaisen kasvun ja tiimityöskentelyn kehittämisen tukena.

Kehittämis- ja konsultointipalveluista on apua esimerkiksi isoissa organisaatiomuutoksissa ja muissa muutosjohtamisen tilanteissa, johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä, sekä vaikuttavuuden parantamisessa ja strategisen johtamisen kehittämisessä. Meillä on laaja ja ammattitaitoinen, jatkuvasti päivittyvä asiantuntijoiden verkosto, joista voimme valita juuri parhaiten sopivat ammattilaiset työskentelemään kanssanne.

Edistämme laatujohtamista ja tarjoamme organisaatioiden itsearviointiin liittyviä palveluja. Olemme myös kansallinen CAF-yhteyspiste.

Osallistumme aktiivisesti kansainväliseen yhteistyöhön ja haluamme edistää suomalaisen osaamisen vientiä sekä hallintojen välistä yhteistyötä. Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita mukaan kansainvälisiin hankkeisiin eri hallinnonaloilta. Asiantuntijanamme saat mahdollisuuden hyödyntää laajamittaisesti jo olemassa olevaa osaamistasi, mutta myös oppia uutta ja kehittyä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Jätä viesti!