Sisältöön sitemap

Podcast-tuotanto

Podcastien kuuntelu on yhä suositumpaa Suomessa. Podcastit ovat myös erinomainen tapa kertoa valtionhallinnon kuulumisia: kuinka vaikkapa ajankohtaisia tapahtumia käsitellään ja tulevaisuuden haasteisiin varaudutaan. Podcastin avulla voit laajentaa poikkihallinnollista yhteistyötä kutsumalla sarjaan vieraita eri organisaatioista.

Podcastien keskusteleva tyyli tuo hallinnon kiemuroissa työskentelevät ihmiset tutuiksi. Podcastit antavat kasvot monelle tutulle hankkeelle ja projektille, ja niitä voi kuunnella ajasta ja paikasta riippumatta.

Podcasteja valtionhallinnolle


Tuotamme HAUSissa laadukkaita hakukoneystävällisiä podcast-tuotantoja avaimet käteen -periaatteella. Autamme sarjan konseptoinnissa ja käsikirjoittamisessa. Mietimme yhdessä ilmeen ja äänimaailman. Äänitykset tehdään meillä studiossa laadukkaalla laitteistolla. Editoinnin ja miksauksen jälkeen hoidamme jakelun suosituimmille alustoille kuuntelijoiden löydettäväksi. Me autamme muuttamaan ideasi paperilta valmiiksi podcast-tuotteeksi.

Mikä on podcast?

Podcasting on ääniohjelmien julkaisemista internetissä. Podcast on ’radio-ohjelma’, joka julkaistaan netissä. Podcastien tuotannon etu on edullisuus ja marginaaliryhmienkin tavoittaminen; kustannus ohjelman lähettämisestä radioaalloille jää pois, ja podcast on tyypillisesti saatavilla netissä vielä pitkään julkaisunsa jälkeen. Miltei kaikki podcastit ovat ilmaisia, tai niistä on ilmainen versio saatavilla. Ne ovat myös erinomainen tapa oppia uutta.

mikrofoni

Mitään virkaa-podcast

Mitään virkaa -podcast on Petteri Kallion hostaama “matka” valtionhallinnon kiemuroissa.

”Kohdalleni on osunut toinen toistaan mielenkiintoisempia ihmisiä, joiden kanssa käymissäni keskusteluista olen oppinut paljon. Podcastin aiheina oppiminen, digitalisaatio, työn muutos, hyvät käytänteet, kiinnostavat ihmiset ja tarinat hallinnosta.”

Kuuntele Spotifyssa

Tiedon äärellä- tietopolitiikasta tekoihin

”Tiedon äärellä – tietopolitiikasta tekoihin” -podcast pureutuu tietopoliittisiin toimenpiteisiin ja tietopolitiikan kysymyksiin laajemminkin: mitä tietopolitiikka oikein on, ja miksi julkisen tiedon avoimuus, laatu ja yhteentoimivuus on tärkeää? Näitä ja monia muita kysymyksiä juontajan kanssa pohtivat mielenkiintoiset ja vaikuttavat asiantuntijavieraat.

Podcast tukee valtiovarainministeriön Tiedon hyödyntämisen ja avaamisen hanketta, jonka tavoitteena on edistää julkisen tiedon entistä laajempaa ja tehokkaampaa hyödyntämistä. Hanke on osa Tiedon hyödyntämisen ja avaamisen strategisten toimenpiteiden kokonaisuutta, joka perustuu pääministeri Marinin hallitusohjelman tavoitteisiin.

Kuuntele koko sarja

Podcast tuotannoista vastaa

Uusimmat ajankohtaiset

Blogi

Multitaskaa podcastien avulla

eOppivasta löytyy tällä hetkellä peräti kuusi eri podcast-sarjaa, joten nyt on varaa valita, minkä sisällön laitat korvanappeihisi ja annat vain näkökulmiesi avartua valtionhallinnon kiemuroista. Meistä onkin muutaman vuoden aikana kehittynyt varteenotettava podcast-tuottaja.

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset