Sisältöön sitemap

Ajankohtaista

Blogi

Tekoäly ei ole laiskan kaveri  

Tekoälyn käytön oppiminen vaatii yksilön sisäistä motivaatiota.

Lue lisää
Blogi

Ennakoi ennen kuin rysähtää

Ristiriitojen sovittelu ei ole vain reaktiivista toimintaa ja tulehtuneiden konfliktitilanteiden selvittämistä.

Lue lisää
Blogi

Opitaan oppimaan  

Jokainen työpäivä sisältää oppimisen mahdollisuuksia, mutta harvoin tunnistamme nämä hetket oppimisena. Kysymys kuuluukin, oletko oppinut tänään jotakin uutta? Jos olet, niin mitä? 

Lue lisää
Blogi

Työhyvinvoinnin uudet haasteet

Työelämä mullistui vauhdilla vuonna 2020 ja nyt etätyö, hybridityö ja monipaikkainen työ on jo asettunut uudeksi normaaliksi. Tämä ja muut toimintaympäristön ja työtapojen muutokset asettavat sekä organisaatioille että yksilöille aivan uudenlaisia haasteita myös työhyvinvoinnista huolehtimiselle. 

Lue lisää
Blogi

Valtion hankintaseminaari 14.5. - Syvennä osaamistasi ja verkostoidu alan ammattilaisten kanssa!

Valtion hankintaseminaari tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi julkisten hankintojen parissa ja verkostoitua alan johtavien asiantuntijoiden ja puhujien kanssa. Seminaari on suunniteltu yhteistyössä Valtiokonttorin kanssa ja se tuo yhteen monipuolisen joukon asiantuntijoita ja puhujia, jotka jakavat tietoa ja näkemyksiä hankintojen maailmasta.

Lue lisää
Blogi

Ota haltuun hyvän virkakielen oppimispolku!

eOppiva tarjoaa oppimispolun jokaisen viranomaisen käyttöön. Näiden koulutusten avulla tekstit sujuvoituvat ja palvelut parantuvat!

Lue lisää
Blogi

Oikealla alalla! Palvelumuotoilun harjoittelijana HAUSilla

Millaista on olla palvelumuotoiluharjoittelijana HAUSilla? Harjoittelunsa HAUSissa toteuttanut Nicole kertoo kokemuksistaan.

Lue lisää
Blogi

Jatkuvan oppimisen palveluun liittyminen kannattaa!

Olemme HAUSissa luoneet Jatkuvan oppimisen palvelukonseptin vahvistamaan organisaatioiden henkilöstön tuloksellista oppimista.

Lue lisää
Blogi

Mikä tilausvalmennusten puolella kiinnostaa nyt? 

Millaiset osaamiseen liittyvät kysymykset mietityttävät valtio-organisaatioissa nyt? Miten se näkyy organisaatiokohtaisissa valmennuksissa? Kysyimme asiasta kolmelta HAUSin asiantuntijalta, jotka työskentelevät räätälöitävien tilauskoulutusten parissa. 

Lue lisää