Sisältöön sitemap

Henkilöstö

Täältä löydät yhteystietomme, tehtävämme sekä vastuualueemme.

Tarjoamme valtion yhteisiin osaamisiin perustuvia koulutuksia ja valmennuksia. Varmistamme koulutuksissamme aina niiden ajantasaisuuden, laadukkuuden sekä monipuolisten opetusmetodien käytön. HAUSin koulutusten teemat tukevat osaltaan maan hallituksen tavoitteita ja seuraavat toimintaympäristön muutoksia. Meiltä löydät varmasti koulutuksen tarpeeseesi.

Toimintamme ytimessä on tuntea valtionhallinto ja sen tarpeet, joihin voimme tarjota erilaisia kehittämispalveluita.  

Osallistumme aktiivisesti kansainväliseen yhteistyöhön ja haluamme edistää suomalaisen osaamisen vientiä sekä hallintojen välistä yhteistyötä. Meillä on vankka kokemus kansainvälisistä julkisen hallinnon kehittämishankkeista ja järjestämme myös Suomeen suuntautuvia opintomatkoja. HAUSilla on ollut mandaatti Twinning-toimintaan vuodesta 1999 lähtien.

Digitiimimme vastaa vastaa valtion digitaalisesta oppimisympäristöstä eOppivasta, oppimismuotoilusta ja digitaalisten koulutusratkaisujen tuotannosta. Lisäksi tiimi tuottaa jatkuvaa pedagogista tukea virastoille.

Johtoryhmän tehtävänä on johtaa kokonaisuutta. Sen tehtäviin kuuluu yrityksen osatoimintojen koordinointi kokonaisuudeksi ja näin tavoitella toiminnallaan synergiaetuja. Johtoryhmäämme kuuluu myös henkilöstön valitsema edustaja.

Tuija Salmikannas

Tuija Salmikannas

Hallintojohtaja,FM, BBA, sertifioitu systeeminen coach, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), WorkPlace Big Five Profile -sertifiointi, pedagoginen pätevyys

+358 40 588 2355 Tutustu henkilöön