Sisältöön sitemap

Kirsi Aaltola

Johtaja, kehittämisliiketoiminta

+358 40 565 5351

Olen Kirsi Aaltola ja vastaan kehittämisliiketoiminnasta HAUSilla. Kehittämisliiketoiminta kattaa kehittämispalvelut ja kansainvälisen toiminnan. Tarjoamme palveluita valtiohallinnon organisaatioiden ja kehittämisen tueksi Suomessa ja maailmalla. Osallistumme aktiivisesti kansainväliseen yhteistyöhön ja haluamme edistää suomalaisen osaamisen vientiä sekä hallintojen välistä yhteistyötä.

Työurallani keskeisiä teemoja ovat olleet osaamisen kehittäminen sekä kansainvälinen yhteistyö. Olen työskennellyt valtiohallinnolla, yksityisellä- ja korkeakoulusektorilla. Verkostomaiset kansalliset ja kansainväliset hankkeet ovat minulle tuttu toimintaympäristö. Koulutukseltani olen filosofian tohtori (informaatioteknologia, kognitiotiede) ja maisteritutkintoni on aikuiskasvatustieteestä. Väitöskirjani käsitteli asiantuntijuuden kehittämistä digitaalisissa ympäristöissä.

Vapaa-ajalla nautin ajasta perheen kanssa, johon kuuluvat aviomieheni lisäksi poikani ja kolme karvatonta koiraa. Urheilen ja valmennan lentopallon ja beach volley:n parissa.

Ihmiset
Kirsi Aaltola

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän sisällä pyynnön lähettämisestä. Tarjouspyyntö ei velvoita tilaukseen.

Tarkemmat rekistereitä koskevat informointiselosteet ovat verkkosivuillamme kohdassa Tietosuoja.

Mitä asiasi koskee?
Hidden