Sisältöön sitemap

Saavutettavuusseloste koskee palveluja www.haus.fi ja koulutuskalenteri.haus.fi. Se on laadittu 21.09.2020.

Sivustoamme koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Saavutettavuuden asiantuntijayritys arvioi verkkosivustomme ja koulutuskalenterimme saavutettavuuden loka-marraskuussa 2020.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Palvelumme täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Kaikki sivuston sisältö, mukaan lukien elementit ja liitetiedostojen sisältö, ei vielä täytä kaikkia kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia:

  • Kuvasisältöjen tekstivastineet (WCAG 1.1)
  • Oikea lukemisjärjestys (WCAG 3.1.2)
  • Aistinvaraiset ominaispiirteet (WCAG 1.3.3)

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Ota yhteyttä sähköpostilla info@haus.fi. Voit myös soittaa meille, puh. 040 023 9930.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä selvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa. Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot.

Sinulla on oikeus tehdä saavutettavuuskantelu Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, jos emme noudata digitaalisten palveluiden tarjoamisesta annetussa laissa säädettyjä vaatimuksia ja velvollisuuksia. Ohjeet kantelun tekemiseksi.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi 

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen
Asiantuntijakumppanimme arvioi verkkosivustomme ja koulutuskalenterimme saavutettavuuden loka-marraskuussa 2020. Korjaamme havaitut saavutettavuuspuutteet mahdollisimman pian sen jälkeen.

Voit asioida meillä myös puhelimitse (040 023 9930 arkisin klo 8-16) tai tulla käymään! Toimistomme ja koulutustilamme ovat Helsingissä osoitteessa Yliopistonkatu 5, 5 krs.