Kaksi henkilöä keskustelevat suunnittelupalaverissa.
Kiinnostavia työmahdollisuuksia niin Suomessa kuin kansainvälisesti

Rekrytointi

1. Oletko kiinnostunut kotimaan kouluttajatehtävistä?

HAUSilla on laaja kouluttajaverkosto, jossa on asiantuntijoita erityisesti valtionhallinnosta, yliopistoista ja korkeakouluista sekä yksityiseltä sektorilta.
Osaamisaloihimme ja koulutusten teemoihin voit tutustua täällä.

2. Oletko kiinnostunut kansainvälisistä hankkeista?

Osallistumme aktiivisesti kansainväliseen yhteistyöhön ja haluamme edistää suomalaisen osaamisen vientiä sekä hallintojen välistä yhteistyötä. Meillä on vankka kokemus kansainvälisistä julkisen hallinnon kehittämishankkeista.

HAUS on ollut mukana yhteensä 33 EU-rahoitteisessa Twinning-hankkeessa sekä 40 muussa kansainvälisessä hallinnon kehittämishankkeessa ja meillä on ollut mandaatti Twinning-toimintaan vuodesta 1999 lähtien.

Teemme läheistä yhteistyötä ulkoministeriön kanssa ja toteutamme kehitysyhteistyöhankkeita sekä kumppanuushankkeita EU-jäsenmaissa rakenteellisten uudistusten tukiohjelman kautta (SRSP).

Haemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita mukaan kansainvälisiin hankkeisiin eri hallinnonaloilta. Kokemusta julkisen hallinnon tehtävistä tulisi olla vähintään kolme vuotta ja lisäksi mielellään aiempaa kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä.

Innostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi joko Tuija Salmikannakselle (kotimaan työtehtävät) tai Kirsi Aaltolalle (kansainväliset työtehtävät).

 

Avoimet työpaikat