Sisältöön sitemap

Tule meille töihin?

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Haluatko olla edelläkävijänä luomassa jotain täysin uutta koulutuksen ja kehittämisen parissa?

HAUS kehittämiskeskus Oy on valtion erityistehtäväyhtiö. Tuotamme koulutus- ja kehittämispalveluita ministeriöille ja valtion virastoille. Asiakkainamme ovat kaikki valtion noin 200 virastoa ja 75 000 työntekijää. Toimimme vahvasti asiakaslähtöisesti ja haluamme kehittyä tässä yhä paremmaksi. Tiivis yhteistyömme valtionhallinnon kanssa tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan valtion toimintaan.

Strategiamme ja visiomme innostavat meitä HAUSilaisia työssämme joka päivä. Se näkyy toiminnassamme, eli kun suunnittelemme ja toteutamme koulutuksia ja kehittämishankkeita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Työssämme ja toiminnassamme näkyvät myös arvomme, joiden toivomme herättävän sinussakin innostusta.

 

Avoimet työpaikat

Rekry
haku digialan hankkeisiin

Haku digialan asiantuntijatehtäviin auki African Digital and Green Transition -hankkeessa

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset

Oppiminen

Autamme oppimaan, kehittymään ja uudistumaan. Ennakoimme osaamisen tarpeet, verkostoidumme, kehitämme yhdessä, kokeilemme ja jaamme. Oppiminen on meille myös uteliaisuutta, rohkeasti uuden kokeilemista ja jatkuvaa parantamista.

Luottamus

Luottamus on toimintamme perusta teemme mitä lupaamme ja vahvistamme luottamusta kuuntelemalla, osallistumalla ja viestimällä avoimesti. Työmme merkityksellisyys pitää meidät liikkeessä. Vastuullisuus on valintamme ja oikein tekeminen lähtökohtamme.

Onnistuminen

Kehitämme palveluita ja tuotteita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Otamme asioita rohkeasti yhteiseen käsittelyyn löytääksemme parhaat ratkaisut. Tuemme toisiamme uusissa avauksissa ja kannustamme toisiamme kehittymään. Teemme työtä yhdessä ja läpinäkyvästi toisiamme auttaen, innostaen ja arvostaen.

Innostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi joko Tuijalle tai Kirsille.

Tuija Salmikannas

Tuija Salmikannas

Hallintojohtaja,FM, BBA, sertifioitu systeeminen coach, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), WorkPlace Big Five Profile -sertifiointi, pedagoginen pätevyys

+358 40 588 2355 Tutustu henkilöön