Sisältöön sitemap

Miili Tukiainen

Koulutuspäällikkö, KM

+358 44 756 5243

Olen Miili Tukiainen ja toimin fasilitointi- sekä koulutussuunnittelutehtävien parissa, jonka lisäksi toimin HAUS Collegen puolella Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon vastuuhenkilönä. Olen taustaltani kasvatustieteilijä  (sivuaineina työ- ja organisaatiopsykologia & johtaminen). Olen suorittanut mm. Business Facilitator Diploma- (BCI) ja Työhyvinvointikortti-lisäkoulutukset, jonka lisäksi olen Brain-Based Coaching-opiskelija. Jatkuva oppiminen onkin yksi tärkeimmistä arvoistani, ja innostun uusista haasteista sekä mahdollisuuksista itseni kehittämiseen.

Sydämeni sykkii valmentavalle johtamiselle ja työotteelle, työhyvinvoinnille sekä osaamisen kehittämiselle. Hyödynnän koulutuksissani erityisesti visuaalisuutta ja oppimismuotoilusta tuttuja elementtejä osana yhteistä oppimismatkaa. Tärkeimpänä tehtävänäni HAUSilla koenkin oivallusten, onnistumisten sekä uuden oppimisen mahdollistamisen jokaiselle, joka uskaltaa tarttua tilaisuuteen.

Visioni on luoda mahdollisuuksia jatkuvalle oppimiselle valtionhallinnossa. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Ihmiset
Miili Tukiainen

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän sisällä pyynnön lähettämisestä. Tarjouspyyntö ei velvoita tilaukseen.

Tarkemmat rekistereitä koskevat informointiselosteet ovat verkkosivuillamme kohdassa Tietosuoja.

Mitä asiasi koskee?
Hidden
Suostumus