Sisältöön sitemap

Miili Tukiainen – poissa toistaiseksi

Koulutuspäällikkö, KM, pedagogi

+358 44 756 5243

Olen Miili Tukiainen ja toimin fasilitointi- sekä koulutussuunnittelutehtävien parissa. Toimin myös HAUS Collegen puolella johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon vastuuhenkilönä. Olen taustaltani kasvatustieteilijä (sivuaineina työ- ja organisaatiopsykologia & johtaminen), Brain-Based Coach (NeuroLeadership Institute Finland) sekä suorittanut Business Facilitator Diploman (BCI). Minulla on myös opettajan pedagoginen pätevyys (Helsingin yliopisto).

Sydämeni sykkii valmentavalle johtamiselle ja työotteelle, työhyvinvoinnille sekä osaamisen kehittämiselle. Hyödynnän koulutuksissani erityisesti visuaalisuutta ja oppimismuotoilusta tuttuja elementtejä osana yhteistä oppimismatkaa. Tärkeimpänä tehtävänäni HAUSilla koenkin oivallusten, onnistumisten sekä uuden oppimisen mahdollistamisen jokaiselle, joka uskaltaa tarttua tilaisuuteen.

Visioni on luoda mahdollisuuksia jatkuvalle oppimiselle valtionhallinnossa. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Ihmiset
Miili Tukiainen

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän sisällä pyynnön lähettämisestä. Tarjouspyyntö ei velvoita tilaukseen.

Tarkemmat rekistereitä koskevat informointiselosteet ovat verkkosivuillamme kohdassa Tietosuoja.

Mitä asiasi koskee?
Hidden