Sisältöön sitemap

Tilauskoulutuksia virastoille

Suunnittelemme ja tuotamme koulutuksia juuri asiakkaidemme tarpeisiin. Räätälöimme tilauskoulutukset asiakkaan toiveita ja vaatimuksia vastaaviksi kokonaisuuksiksi aktiivisen yhteistyön sekä laajan asiantuntijaverkostomme avulla. Pystymme tarjoamaan koulutuspalveluita monialaisesti hyödyntäen esimerkiksi valtion digitaalista oppimisympäristöä eOppivaa. Koulutuksemme suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin pystymme tarjoamaan yksilöllisiä koulutuspalveluita kaikille toimijoille valtionhallinnossa.

Virastokohtainen koulutus

Räätälöity, virastokohtainen koulutusratkaisu on paras keino kehittyä juuri siinä, missä haluatte. Virastokohtaisessa toteutuksessa keskitytään tilaajalle keskeisiin haasteisiin, jolloin koulutus ja siihen tehdyt investoinnit tulevat parhaiten käyttöön.

Yhteydentottolomake

eOppiva-tuotanto virastollesi

Tuotamme sisältöjä eOppivaan myös tilauspalveluina. Tiimimme monipuolinen ja vakuuttava ammattitaito pohjautuu vahvaan, digitaalisen aikuispedagogiikan osaamiseen. Teemme sisältöjä asiakkaidemme kanssa ketterän työskentelyn menetelmiä hyödyntäen tehokkaasti, tiiviisti, aikataulussa pysyen ja valmista saaden. 

Tee oma koulutus kanssamme

Etkö tiedä mitä tarvitset?

Anna meidän helpottaa työtäsi. Kerro meille millaista koulutusta etsit, ja me etsimme sen sinulle puolestasi. Ammattilaisemme etsivät mielellään juuri oikeat osaamisen kehittämisen ratkaisut haasteeseesi. Me olemme täällä sinua varten, pistä meidät hommiin!

Ota yhteyttä

Klikkaamalla alla olevia otsakkeita löydät esimerkkejä HAUS kehittämiskeskuksen tilauskoulutusten ja -valmennusten mahdollisista aiheista ja teemoista.

Muutostuki

Monessa valtiohallinnon organisaatiossa on toimintamenoleikkausten vuoksi vireillä merkittäviä henkilöstövähennyksiä, lomautuksia ja muutoksia organisoitumiseen.  HAUS toimii valtion virastojen, laitosten ja ministeriöiden kumppanina myös tällaisten vaikeiden muutosten läpiviemisessä.

Muutostuki

Kysy lisää tilauskoulutuksista ja -valmennuksista

Kaksi ihmistä tervehtii

Uudet oppimismenetelmät vaikuttavampien tulosten tukena

HAUS tarjoaa ajankohtaisia sekä monipuolisia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen niin strategisten menetelmien, jatkuvan oppimisen kuin vaikuttavien tulosten saavuttamisen osalta. Meiltä saat saman katon alta monipuoliset mahdollisuudet verkko-oppimisalustojen räätälöintiin, kuin myös esimerkiksi webinaari- ja podcast-tuotantojen suunnitteluun yhdessä ammattilaistemme kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia keinoja tilauskoulutusten toteuttamiseksi, jonka ansiosta voimme tuottaa vaikuttavia koulutuspalveluita juuri asiakkaidemme tarpeisiin.