Sisältöön sitemap

Visiomme
Haluamme olla maailman parhaan julkisen hallinnon kehittäjä, joka näyttää suuntaa tulevaisuuden oppimiselle.

Missiomme
Missiomme on rakentaa parempaa hallintoa ja luottamusta yhteiskunnassa. Me tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden oppia uutta – joka päivä.

Strategiamme

Strategiakautemme 2020-2024 päättyy kuluvana vuonna.  Strategiassa on ollut kahdeksan eri osa-aluetta. Strategian implementointia ohjataan vuosittain toiminta- ja taloussuunnitelman kautta. HAUSin strategiset painopisteet määritelllään kevään 2024 aikana strategiaprosessissa – tavoitteena on luoda ketterä strategiaprosessi vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja toimintaympäristön muutoksiin.

HAUSin strategiset painopisteet 2022 ovat

  • asiakaslähtöisyys
  • koulutuspalveluiden kehittäminen
  • kehittämispalveluiden kehittäminen.

Uskomme, että parhaiten pääsemme näitä kohti kun hyödynnämme

  • digitaalisuutta läpileikkaavasti, varmistamme, että meillä on
  • parhaat osaajat ja että meillä on
  • hyvät kumppanit ja verkostomainen toiminta. 

Arvot

Toimintamme perustana ovat arvot. Arvot ohjaavat meitä päivittäisessä toiminnassa ja päätöksenteossa.

Jotta jokainen voisi oppia

Autamme oppimaan, kehittymään ja uudistumaan. Ennakoimme osaamisen tarpeet, verkostoidumme, kehitämme yhdessä, kokeilemme ja jaamme. Luovasti. Oppiminen on meille myös uteliaisuutta, rohkeasti uuden kokeilemista ja jatkuvaa parantamista.

Jotta jokainen voisi luottaa

Luottamus on toimintamme perusta – teemme, mitä lupaamme ja vahvistamme luottamusta kuuntelemalla, osallistamalla ja viestimällä avoimesti. Työmme merkityksellisyys pitää meidät liikkeessä. Vastuullisuus on valintamme ja oikein tekeminen lähtökohtamme.

Jotta jokainen voisi onnistua

Kehitämme palveluita ja tuotteita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Otamme asioita rohkeasti yhteiseen käsittelyyn löytääksemme parhaat ratkaisut. Tuemme toisiamme uusissa avauksissa ja kannustamme toisiamme kehittymään. Teemme työtä yhdessä ja läpinäkyvästi – toisiamme auttaen, innostaen ja arvostaen.

 

 

Strategiaamme liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä