Sisältöön sitemap

Terveysturvallisuus

Meille asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ovat aina etusijalla. Teemme kaikkemme, jotta koulutukset ovat sekä mahdollisimman turvallisia että laadukkaita. Lähtökohtaisesti järjestämme koulutuksemme ja työpajamme Digital First -periaatteen mukaisesti. Huomioimme suunnittelussa etäosallistujien tarpeet, kuten laadukkaan kuvan, äänen ja riittävät tauot.

Turvallisesti HAUSissa terveysturvallisuusohjeet HAUSin toimitiloissa vieraileville

Kiitos siitä, että tutustut ohjeisiin ja autat meitä sekä muita vierailijoita käymään tiloissamme terveysturvallisesti. Tervetuloa!

Oman, työkavereiden, asiakkaiden ja sidosryhmien terveyden ja työkyvyn turvaamiseksi sekä yhteiskunnan toimintojen normalisoimiseksi paras keino on ottaa rokotteet. HAUS suosittaa tätä voimakkaasti.

Otetaan muut huomioon vierailun aikana

  • Älä vieraile sairaana HAUSissa.
  • Vältetään lähikontakteja HAUSin toimitiloissa oleskelun ajan sekä meille tultaessa ja meiltä poistuttaessa. Ruuhkien välttämiseksi tiloista on mahdollista poistua portaita käyttäen.
  • Jos lähikontakteja ei ole mahdollista välttää, käytetään kasvomaskia. Maskeja on saatavilla sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Pidetään huolta puhtaudesta

  • Säilytetään hyvä hygieniataso HAUSin toimitiloissa: pestään/desinfioidaan kädet heti sisäänkäynnin yhteydessä sekä vierailun aikana säännöllisesti.
  • Ei kätellä, yskitään ja aivastetaan tarvittaessa nenäliinaan tai hinaan

Seuraamme tilannetta säännöllisesti ja muutamme ohjeistusta tarvittaessa uusien suositusten mukaisesti. Tarvittaessa olemme sinuun yhteydessä terveysturvallisuusasioissa.

Henkilöstömme yhteystiedot löytyvät täältä.