Sisältöön sitemap

Hae kouluttajaksi meille

Mikäli sinua kiinnostaa kouluttaminen, valmentajana toimiminen tai verkkokurssien sisällön tuottaminen kouluttajan roolissa, liity HAUSin kouluttajaverkostoon. Olisiko sinulla osaamista, jonka jakaminen kehittäisi virkamiesten asiantuntemusta? Meillä on laaja kouluttajaverkosto, jossa on asiantuntijoita erityisesti valtionhallinnosta, yliopistoista ja korkeakouluista sekä yksityiseltä sektorilta.

Etsimme jatkuvasti kouluttajia koulutustarjontamme mukaisiin teemoihin ja lisäksi koulutuksiin, jotka voivat olla kaikille virkamiehille avoimia taikka organisaatioille yksilöitäviä. Mikäli koulutustarjonnastamme ei vielä löydy teemaa, josta mielestäsi oli tärkeää järjestää koulutusta, ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota sitä meille.

Verkkosivuillamme olevan koulutustarjonnan lisäksi toteutamme vuosittain satoja koulutuksia ja valmennuksia valtion virastoille tilauskoulutuksena.

Koulutusalueet

Aihealueitamme ovat muun muassa johtaminen, työyhteisövalmennukset, taloushallinto, hankintaosaaminen, oikeudellinen osaaminen, hyvä hallinto, ICT-valmiudet sekä monet muut valtion yhteiseen osaamiseen liittyvät teemat. Olemme erikoistuneet julkishallinnon henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja koulutusratkaisujen toteuttamiseen.


Vahvuutenamme on pedagoginen osaaminen, oppimismuotoilu ja kouluttajakumppaniemme tukipalvelut muun muassa fasilitointiavun ja koulutusten käytännön järjestelyiden osalta. Järjestämme lähi-, etä-, verkko- ja hybridikoulutuksia.

Mitä toivomme sinulta?

 • Olet oman alasi erityisasiantuntija, ja sinulla on moderni ote asiantuntemusalasi työprosesseihin.
 • Sinulla on halu kehittyä kouluttajana tai valmentajana.
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja rohkeutta haastaa ihmisiä keskustelemaan koulutusten teemoista.
 • Upeaa olisi, mikäli sinulla on hyvä julkishallinnon ja valtion virastojen tuntemus.
 • Laadukkaiden koulutusten tuottamisen edellytys on, että sitoudut koulutusten yhteiskehittämiseen sekä yhteisesti sovittuihin aikatauluihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimintaympäristön ja näköalapaikan valtion virastojen toimintaan koulutuksiimme osallistuvien henkilöiden kautta. Samalla, kun koulutat, opit myös itse uutta.
 • Järjestämme kouluttajakumppaneillemme yhteisiä, ilmaisia valmennuksia.
 • Tuemme sinua koulutusten suunnittelussa oppimismuotoilun, koulutuskonseptien ja pedagogisen tuen muodossa. Meillä saat sparrausapua niin sisällöllisten teemojen käsittelytapojen kuin koulutuksen opetusmenetelmien osalta. Tarvittaessa toimimme myös fasilitointiparinasi tai muissa tarvittavissa rooleissa.
 • Vastaamme koulutusten markkinoinnista monikanavaisesti. Markkinoinnin yhteydessä voimme tarvittaessa kertoa kouluttajana toimimisesta, mikä on osoittautunut hyväksi tavaksi hankkia referenssejä mm. rekrytointiprosessien yhteydessä. Kehittäjäkokemusta arvostetaan työmarkkinoilla.
 • Huolehdimme puolestasi koulutuksen käytännön järjestelyistä, kuten osallistujaviestinnästä, ennakkokysymysten ja palautteen keruusta. 
 • Tarjoamme osallistujamahdollisuuksia etä-, lähi- ja hybridikoulutuksen muodossa. Tuemme kouluttajiamme teknisissä ratkaisuissa ja huolehdimme mm. kuvaustekniikasta tarvittaessa. 
 • Kouluttajiemme käytössä ovat myös erilaiset digitaaliset alustat ja sähköiset oppimisympäristöt.
 • Voit toimia kouluttajana meillä esim. nykyisen työsi ohessa tai mikäli olet yrittäjä.