Muotoilutuotteet

Muotoilun makupaloja & strategista designia osaamisen kehittämiseen

Tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme koulutuspalveluiden lisäksi myös palvelumuotoilua, oppimismuotoilua sekä erilaisia fasilitointipalveluja.

Palvelumuotoilun avulla pyritään kehittämään palveluja, tuotteita ja myös organisaation toimintaa asiakaslähtöisemmäksi. Palvelumuotoilu tarkoittaa kiteytettynä tuotteiden tai palveluiden kehittämistä asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden, asiakasymmärrykseen pohjautuen.

Oppimismuotoilu tarkoittaa oppijakeskeistä koulutuksen tai oppimisen suunnittelua ja toteuttamista. Oppimismuotoilussa monet palvelumuotoilusta tutut menetelmät ja työkalut on muokattu oppimiskontekstiin. Tavoitteena on parempaa ja mielekkäämpää oppimista – niin yksilön kuin organisaationkin näkökulmasta.

Haluatko ymmärtää, kokeilla vai vaikuttaa?

Olemme jakaneet muotoilutuotteemme kolmeen kategoriaan sen mukaan, mihin niillä pyritään. On hyvä huomioida, että palvelu- ja oppimismuotoiluprojektit ovat aina yhteiskehittämistä, ja vaativat myös tilaajalta aikaa ja perehtymistä. Muotoiluprojektien aikana organisaatiossa kuitenkin vahvistuu myös erilaiset ketterän kehittämisen keinot ja muotoilumenetelmien käyttäminen. Ne johtavat asiakaslähtöisempää, ihmiseskeisempään ja ketterämpään työntekoon.

1. Muotoilumakupalat: Jaetaan ymmärrystä ja opitaan yhdessä

Muotoilumakupalat ovat kevyitä valmennuksia palvelu- tai oppimismuotoiluun. Niiden idea on jakaa ymmärrystä ja oppia yhdessä. Tarjoamme myös erilaisia fasilitointivalmennuksia, esimerkiksi digifasilitoinnin perusteista.

Hinnat alk. 128 € / hlö 

 

2. Valmennus ja fasilitointi: Kokeillaan yhdessä oikeiden ongelmien parissa

Valmennus- ja fasilitointipalvelumme kustomoidaan aina asiakkaan omaan työhön tai organisaation oikeisiin kehittämistarpeisiin. Valmennuksissa lähdemme ratkomaan todellisia ongelmia erilaisin muotoilun ja ketterän kehittämisen menetelmin. Kokeilemme ja opimme yhdessä aitojen ongelmien äärellä.

Hinnat alk. 5 600 € / 20 hlö

 

3. Strateginen design: Tavoitteellista työskentelyä ja vaikuttavuutta

Strateginen design on oikea valinta silloin, kun projektilla halutaan saavuttaa todellista muutosta ja vaikuttavuutta. Tuplatimanttimallin mukainen muotoiluprojekti, jossa kasvatetaan myös organisaation omaa muotoiluosaamista esimerkiksi kouluttamalla omat palvelumuotoilulähetit ja sitouttamalla sekä johto että henkilöstö uuteen tekemiseen. Kustomoidaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toteutetaan yksilöllisesti.

Hinnat alk. 17 200 €

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää. Voimme yhdessä pohtia millaiset muotoilun menetelmät tai tuotteet olisivat sinun työhösi tai organisaatiollesi sopivimmat.

Haluatko tietää lisää?

Voit tutustua oppimis- ja palvelumuotoilutuotteisiimme ja esimerkkitoteutuksiin. Halutessasi voit myös ladata materiaalin itsellesi pdf-tiedostona.

Lue lisää

Palvelu- ja oppimismuotoilu on yhdessä tekemistä ja oppimista. Se sitouttaa, herättää tunteita ja on hauskaa!