Muotoilutuotteet

Muotoilun makupaloja & strategista designia

Tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme koulutuspalveluiden lisäksi myös palvelu- ja oppimismuotoilua.

Palvelumuotoilun avulla pyritään kehittämään palveluja, tuotteita ja myös organisaation toimintaa asiakaslähtöisemmäksi. Palvelumuotoilu tarkoittaa kiteytettynä tuotteiden tai palveluiden kehittämistä asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden, asiakasymmärrykseen pohjautuen.

Oppimismuotoilu tarkoittaa oppijakeskeistä koulutuksen tai oppimisen suunnittelua ja toteuttamista. Oppimismuotoilussa monet palvelumuotoilusta tutut menetelmät ja työkalut on muokattu oppimiskontekstiin. Tavoitteena on parempaa ja mielekkäämpää oppimista – niin yksilön kuin organisaationkin näkökulmasta.

Haluatko ymmärtää, kokeilla vai vaikuttaa?

Olemme jakaneet muotoilutuotteemme kolmeen kategoriaan sen mukaan, mihin niillä pyritään. On hyvä huomioida, että palvelu- ja oppimismuotoiluprojektit ovat aina yhteiskehittämistä ja vaativat myös tilaajalta aikaa ja perehtymistä. Muotoiluprojektien aikana organisaatiossa kuitenkin vahvistuu myös erilaiset ketterän kehittämisen keinot ja muotoilumenetelmien käyttäminen. Ne johtavat asiakaslähtöisempää, ihmiseskeisempään ja ketterämpään työntekoon.

1. Muotoilumakupalat: Jaetaan ymmärrystä ja opitaan yhdessä

Muotoilumakupalat ovat kevyitä valmennuksia palvelu- tai oppimismuotoiluun. Niiden idea on jakaa ymmärrystä ja oppia yhdessä. Muotoilumakupalat ovat kaikille avoimia toteutuksia.

Hinnat alk. 128 € / hlö 

 

2. Valmennus ja fasilitointi: Kokeillaan yhdessä oikeiden ongelmien parissa

Valmennus- ja fasilitointipalvelumme kustomoidaan asiakkaan omaan työhön tai organisaation oikeisiin kehittämistarpeisiin. Valmennuksissa lähdemme ratkomaan todellisia ongelmia erilaisin muotoilun ja ketterän kehittämisen menetelmin. Kokeilemme ja opimme yhdessä aitojen ongelmien äärellä.

Hinnat alk. 5 600 € / 20 hlö

 

3. Strateginen design: Tavoitteellista työskentelyä ja vaikuttavuutta

Strateginen design on oikea valinta silloin, kun projektilla halutaan saavuttaa todellista muutosta ja vaikuttavuutta. Tuplatimanttimallin mukainen muotoiluprojekti kasvattaa myös organisaation omaa muotoiluosaamista ja sitouttaa sekä johtoa että henkilöstöä uudenlaiseen tekemiseen. Strategisen designin projektit kustomoidaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Hinnat alk. 27 200 €

Lisätietoa muotoilutuotteistamme

 

Toteutettuja projekteja

Työskentelytapaamme kuuluu huolellinen dokumentointi, yhteiskehittäminen, avoimuus ja visuaalisuus. Olemme nostaneet esille muutaman strategisen designin projektin, joita olemme viime aikoina tehneet. Suosittelemme klikkaamaan kuvien alta ja tutustumaan tarkemmin.

Tutustu yhteenvetoon

 


Tutustu yhteenvetoon

 

Tutustu yhteenvetoon

Tutustu yhteenvetoon

 

Palvelumuotoilun perusteet

Kaikille avoin digikoulutus Palvelumuotoilun perusteet löytyy eOppivasta. Suosittelemme sitä kaikille muotoilusta kiinnostuneille. Koulutuksesta on myös paljon hyötyä siinä vaiheessa kun organisaatiossa mietitään muotoilun hankkimista.

Aloita koulutus

 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää. Voimme yhdessä pohtia millaiset muotoilun menetelmät olisivat sinun työhösi tai organisaatiollesi sopivimmat.

Palvelu- ja oppimismuotoilu on yhdessä tekemistä ja oppimista. Se sitouttaa, herättää tunteita ja on hauskaa!