Hyvä coach auttaa työelämän haasteissa

Coaching

Coaching on suosittu keino työelämän haasteisiin ja mahdollisuuksiin vastaamiseen. Se on erittäin tehokas tapa tavoitteiden kirkastamiseen ja saavuttamiseen. Ja varsinkin nyt korona-aikaan, coaching voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä. 

Missä coaching auttaa?

Coaching auttaa asiakasta laajentamaan näkökulmiaan, tunnistamaan jo olemassa olevia voimavarojaan ja oivaltamaan uusia keinoja tavoitteiden saavuttamiseen. Coach auttaa asiakasta tulemaan tietoisemmaksi ajattelutavoistaan ja uskomuksistaan sekä kannustaa uudenlaiseen toimintaan. Coachingia voidaan toteuttaa henkilökohtaisesti tai ryhmässä.

 

HAUS kehittämiskeskus on tarjonnut coaching-palveluita sadoille asiakkailleen. Käytettävissäsi on laaja valikoima kokeneita ammatti-coacheja erinomaisin referenssein.

Asiakastarina

Helena Kontkanen, Konkurssiasiamies

”Coaching täydensi hienolla tavalla Uudistuja-kurssia. Koulutuksessa oli avattu johtamisen eri osa-alueita, joita pääsi vielä pohtimaan asiantuntijan inspiroimana kahden kesken. Mikä etuoikeus! Sain uutta näkökulmaa moniin olennaisiin kysymyksiin, kuten omiin tulevaisuuden tavoitteisiin, eri osapuolten intressien tunnistamiseen sekä siihen, mikä tuo energiaa ja mikä vie sitä. Coachingin jälkeen olen katsonut elämää uusin silmin ja entistä ymmärtäväisemmällä asenteella.

Ota yhteyttä