Sisältöön sitemap

Webinaari-tuotanto

Webinaari koulutuksessa

Monia koulutuksia voi mainiosti toteuttaa webinaarina. Webinaariin soveltuvat oikeastaan lähes kaikki sellaiset koulutukset, joissa käytetään esitysmateriaaleja, kuten esimerkiksi PowerPoint-presentaatioita. Lisäksi webinaari sopii erityisen hyvin sellaisiin koulutuksiin, joihin täytyy palata virastossa usein ja mihin ei saa kaikkia osallistujia kerralla paikalle.

Elävöitä esityksesi tekemällä siitä persoonallinen ja ajatuksia herättävä webinaari-tallenne.

Webinaarin avulla voit kertoa esitettävän asian visuaalisemmin ja persoonallisemmin kuin se on mahdollista PowerPoint-esityksenä tai pelkkänä tekstinä. Tallenne tuotetaan kuvaamalla esitys ja esittäjä videolle, jolloin voidaan paremmin keskittyä havainnollistamiseen ja visualisointiin, kun tekstin sijaan yksityiskohdat kerrotaan puheen muodossa. 

Mikä on webinaari-tallenne?

Webinaari-tallenne on yhdestä tai useammasta videosta koostuva kokonaisuus, joka perustuu etukäteen tehtyyn esitykseen. Asiantuntija esiintyy videoilla rinnakkain oman esityksensä kanssa. Toteutuksen ytimessä on yksinkertainen ja visuaalinen esitys, jota on helppo seurata samalla kun asiantuntija esittelee asiaa yksityiskohtaisemmin. 

Mitkä ovat webinaari-tallenteen hyödyt

Webinaari-tallenne on hyvä tapa tehdä esitettävästä asiasta visuaalisempi ja siten havainnollistavampi ja mielenkiintoisempi kuin esimerkiksi verkkosivusta tai jaettavasta asiakirjasta (PowerPoint, PDF, Word). Esityksessä voidaan hyödyntää kuvallista kerrontaa ja animaatioita, kun muu tarkempi sisältö tulee tekstin sijaan asiantuntijan ääneen kertomana.

Miten webinaari toteutetaan käytännössä?

  • Asiakas vastaa asiantuntijasta ja esityksestä
  • Käymme yhdessä asiakkaan ja asiantuntijan (sekä mahdollisen kuvittajan) kanssa läpi toteutuksen yksityiskohdat ja vinkit valmistautumiseen
  • HAUS vastaa videoiden kuvaamisesta, jälkikäsittelystä ja toimittamisesta asiakkaalle
  • Videot voidaan kuvata uusissa studiotiloissamme

 

Katso tästä esimerkki webinaaritallenteestamme

Tässä webinaarissa sukellamme tekoälyn toimintaan. Katso millaisia digitaalisen oppimisen kokonaisuuksia voimme rakentaa.

Katso webinaari

Kysy lisätietoja

Mikäli haluat saada selville, millä kaikilla tavoilla voisit hyödyntää webinaari-tallennetta, ota yhteyttä.

Uusimmat ajankohtaiset

Blogi

Mikro-Oppiva tarjoilee oivalluksia oman työn tueksi

eOppivan tarjontaan kuuluu nyt koulutuksien, blogien ja podcastien lisäksi oma videokanava. Ajattelemme, että oppimista on hyvä tarjota eri formaateissa ja eri tasoilla.

Lue lisää
Referenssit

Opiskelu sujui hyvin etänäkin

Yllättävä etäopiskelu vaikutti aluksi Tuija Isomäki-Luongon opiskelumotivaatioon. Pienen alkujärkytyksen jälkeen kokemus etäopinnoista muuttui kuitenkin positiiviseksi. Liiketoiminnan ammattitutkinnon valmistumisen mahdollistivat tuki niin HAUSilta kuin sparraus opiskeluyhteisöltä koronapandemian keskellä.

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset