Sisältöön sitemap

Tekoälystä työkaveri valtionhallinnon asiantuntijoille

Koulutuksessa tilaa

Tekoäly on viime aikoina tullut rytinällä organisaatioiden arkeen ja luonut aivan uudenlaisia mahdollisuuksia oman työn tekemiseen ja organisointiin. Vauhti tulee vain kiihtymään ja tekoäly tulee mullistamaan kaikkien tietotyöläisten työt todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin. Kyydissä kannattaa pysyä! Muutoin jää vääjäämättömästi jälkeen.

Tekoälystä työkaveri -koulutuksessa keskitymme miten ChatGPT, Copilot for Bing ja Copilot M365 taipuvat erilaisiin työtehtäviin kuten tekstin tuottamiseen, muokkaamiseen, tiedonhakuun ja suunnitteluun. Opit, miten tekoälyä ohjataan tavoitteellisesti ja oivallat, miten se soveltuu juuri sinun työnkuvaasi.

Koulutuksessa paneudutaan kielimallien mahdollisuuksiin tietotyössä. Keskitymme tekoälyn hyödyntämiseen nimenomaan julkisen sektorin näkökulmasta: minkälaisia reunaehtoja lainsäädäntö ja hyvä hallintotapa asettavat, entä mitä tulee ottaa huomioon tietosuojan ja -turvan osalta. Lisäksi käymme tiiviisti läpi luovan tekoälyn perusteita. 

Koulutuksen päätteeksi kykenet hyödyntämään tekoälyä omassa työssäsi, tunnistamaan tekoälyn hyödyntämiseen liittyvät mahdollisuudet ja haasteet sekä ohjaamaan tekoälyä tehokkaasti ja turvallisesti. Koulutuksesta saamiesi oppien jälkeen tuottavuutesi nousee uudelle tasolle!

Koulutusalue:

Digitaidot ja ICT, Työyhteisö - ja työelämävalmiudet

Koulutustapa:

Etäkoulutus

Kesto:

3 tuntia

Alkaa:

26.11.2024 9.00

Päättyy:

26.11.2024 12.00

Ilmoittaudu:

12.11.2024 23.00 mennessä

Hinta:

390 e + alv. 

Ilmoittaudu nyt

klo 9:00 Tekoälyn perusteet julkiselle sektorille

  • Mikä on luova tekoäly, miten se toimii ja mitä tekoälykehityksessä juuri nyt tapahtuu?
  • Mitä tulee ottaa huomioon tekoälyä käytettäessä julkisella sektorilla: hyvä hallintotapa ja lainsäädäntö, vastuullisuus

Klo 10:00 Tauko

Klo 10:15 Näin sinustakin tulee tekoälykuiskaaja

  • Promptaamisen 1-2-3 eli tekoälyn tehokkaan ohjaamisen perusteet
  • Käytännön esimerkit: kouluttaja näyttää konkreettisia esimerkkejä siitä, miten ja mihin tehtäviin julkisen sektorin asiantuntija voi tekoälyä hyödyntää.
  • Aamupäivän yhteenveto 

Klo 12:00 Kiitos! Koulutus päättyy

Kysy lisätietoja