Sisältöön sitemap

Syvenny HR-tiedolla johtamiseen henkilöstöanalytiikan keinoin

Koulutuksessa tilaa

Työskenteletkö henkilöstöasioiden parissa? Oletko kiinnostunut syventämään omaa henkilöstöanalytiikan osaamistasi? Haluatko syventää tietämystäsi HR-tiedolla johtamisesta? Mikäli vastasit kyllä, tämä koulutus on juuri sinua varten! 

Nykypäivän HR- ja HRD-tehtävissä tarvitaan tiedon luotettavaa analysointia päätöstenteon ja toiminnan, ja sitä kautta henkilöstöjohtamisen, tueksi. Henkilöstöanalytiikka tarjoaa edistyneitä keinoja tiedon analysointiin. Tärkeintä on kuitenkin analytiikan mahdollisuuksien ymmärtäminen sekä analyyttisen ajattelutavan ja tiedon lukutaidon kehittäminen.  

Tässä koulutuksessa pohditaan, mitä on edistynyt henkilöstöanalytiikka ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa HR-työhön. Koulutuksessa tutustutaan analytiikkaprojektin askeleisiin, tiedon lukutaitoon ja tarinankerrontaan tiedolla johtamisen välineenä. Koulutus koostuu kahdesta puolen päivän mittaisesta etävalmennuksesta sekä käytännön teemoihin liittyvästä välitehtävästä. Kouluttajana toimii Datakyvykäs HR ja HR-tiedolla johtamisen perusteet -koulutuksesta tuttu Jaana Saramies. 

Mikäli olet kiinnostunut perehtymään siihen, mitä on edistynyt henkilöstöanalytiikka, tule mukaan! Koulutukseen osallistuminen ei edellytä matemaattista osaamista tai eri analytiikkamenetelmien tuntemusta. Kiinnostus edistyneempiä HR-tiedolla johtamisen keinoja tai analyyttista ajattelutaitoa kohtaan riittää.

Koulutusalue:

Henkilöstöhallinto & HRD

Koulutustapa:

Etäkoulutus

Kesto:

2 x 3 tuntia, 4.10. klo 9-12 ja 11.10. klo 9-12

Alkaa:

4.10.2024 9.00

Päättyy:

11.10.2024 12.00

Ilmoittaudu:

17.9.2024 23.00 mennessä

Hinta:

590 e + alv. 24 %

Ilmoittaudu nyt

Koulutuksessa käydään läpi muiden muassa seuraavia sisältöjä:  

  • Edistyneen henkilöstöanalytiikan keinot ja mahdollisuudet 
  • Analytiikkaprojektin vaiheet 
  • Tiedon lukutaidon perusteet 
  • Tarinankerronta tiedolla johtamisen välineenä
     

Kysy lisätietoja