Sisältöön sitemap

Valtion kirjanpidon perusteet II

Koulutuksen esittely

Valtion kirjanpitoon perusteet -koulutuskokonaisuus antaa valmiudet kirjanpidon hoitamiseen ja perehdyttää valtion kirjanpidon pääperiaatteisiin ja kokonaisuuteen. Koulutuksessa käydään läpi keskeiset juoksevan kirjanpidon kirjaukset. Kirjanpitoa käsitellään yhtenä kokonaisuutena sisältäen liike- ja talousarviokirjanpidon. Luentojen lisäksi kirjauksien tekemisestä harjoitellaan moninaisten esimerkkien avulla.

VALTION KIRJANPIODN PERUSTEET ON JAETTU KAHDEKSI ITSENÄISEKSI OSIOKSI (I ja II). Voit osallistua joko molempiin (huomioi pakettihinta) tai vain toiseen. Voit ilmoittautua samalla molempiin osioihin Ilmoittaudu -painikkeen kautta. Voit osallistua osioon II vaikka et olisikaan suorittanut ensimmäistä osiota.

Osiassa II keskitytään omaisuutta koskeviin kirjauksiin, ennakoihin, oikaisu- ja siirtokirjauksiin sekä talousarviokirjanpidon erityiskysymyksiin. Tilinpäätöstä käsitellään tiivistetysti.

Koulutuksen sisällöissäon huomioitu Kieku, yhtenäinen talouden toimintamalli sekä työnjako yksiköiden ja Palkeiden välillä.

Kesto:

1 päivä

Alkaa:

20.09.2022 09.00

Päättyy:

20.09.2022 16.00

Koulutuspaikka:

Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä

Hinta:

590 € + alv 24 %

Koulutus toteutetaan etänä Teams-yhteydellä.

Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin.

PAKETTIHINTA
Valtion kirjanpidon perusteet I (24.3.) + II (20.9.):
890,00 EUR + alv 24%

Ilmoittaudu nyt

Lataa koulutusohjelma:

– Valtion kirjanpidon pääperiaatteet -tiivis kertaus
– Juoksevan kirjanpidon kirjaukset ja harjoitukset (palkanmaksu, käyttöomaisuus, vaihto-omaisuus, ennakot, oikaisu- ja siirtokirjaukset sekä kurssierot)
– Kirjanpitoyksiköiden väliset ja sisäiset tapahtumat
– Talousarviokirjanpidon erityiskysymykset
– Kauden ja varainhoitovuoden tehtävät

Kysy lisätietoja