Hankinnan ja ostotoiminnan ammattilaisille

Hankintakoulutukset

Hankintojen strateginen merkitys valtion organisaatioiden toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa kasvaa.

Hankintoihin kohdistuu uusia odotuksia ja niiltä odotetaan vaikuttavuutta. Hankintojen tulisi edistää kestävää kehitystä ja lisäksi niissä tulisi huomioida paremmin työllisyyttä sekä muita sosiaalisia näkökohtia. Hankintojen suunnitteluun ja organisointiin olisi panostettava ja hankintaprosesseja tulisi tehostaa sekä digitalisoida.

Hankintatoimen kannalta tämä on hyvää kehitystä, jolla valtion organisaatioissa vahvistetaan hankintojen asemaa. Muutokset edellyttävät kuitenkin hankkijoilta uutta osaamista ja valmiuksia.

Koulutustarjonnallamme pyrimme vastaamaan muutosten asettamiin haasteisiin. Koulutustemme sisältöjä kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden ja hankinta-asiantuntijoiden kanssa.

Koulutukset pureutuvat monipuolisesti ajankohtaisiin aiheisiin ja tarjoavat osallistujille mahdollisuuksia kehittää ja syventää osaamistaan julkisten hankintojen eri osa-alueilla.

Koulutuspolkuajattelun mukaan tarjonnassamme on niin perusteita kuin syvemmällekin hankintoihin perehdyttäviä ohjelmia ja valmennuksia.

Hankinta 2020 – ja Handi-koulutuksiin eOppivassa pääset tästä.

Ota yhteyttä

Tiina Pitkäaho Koulutuspäällikkö tiina.pitkaaho@haus.fi +358 40 513 0454

Ota yhteyttä ja kysy lisää hankintakoulutuksista!