Sisältöön sitemap

Fasilitoinnin moniosaajaksi

Koulutuksessa tilaa

Oletko ollut etäkoulutuksessa tai etätapahtumassa, jossa kysytään kysymys mutta vastausta ei kuulu? Linjat pysyvät täysin äänettöminä ja hiljaisuus tuntuu vaivaannuttavalta? Näin ei tarvitse olla!

Etätilaisuuksien vuorovaikutuksen mahdollistaminen ja aktiivinen ylläpitäminen ei vaadi taikatemppuja vaan näkymättömien osallistujien näkyväksi mahdollistamisen. Tämä onnistuu fasilitoinnin avulla! Kun tiedät, millä tavoin vuorovaikutus, aktivointi ja sitouttaminen mahdollistuu, voit luoda hersyviä, riemullisia ja loistavasti onnistuneita etäkokemuksia ihan jokaiselle osallistujalle! Fasilitoinnin moniosaajaksi -koulutus antaa sinulle juuri näitä taitoja.

Koulutusalue:

Organisaation kehittämisen menetelmät

Koulutustapa:

Etäkoulutus

Alkaa:

9.4.2024 9.00

Päättyy:

15.4.2024 12.00

Ilmoittaudu:

8.4.2024 14.00 mennessä

Hinta:

590 e + alv. 24 %

Ilmoittaudu nyt

Koulutus sisältää kaksi koulutuskertaa, joista molemmat ovat 3h kestoltaan.
Ensimmäinen koulutuskerta on tiistaina 9.4. klo 9-12 ja toinen koulutuskerta maanantaina 15.4. klo 9-12. Molemmilla koulutuskerroilla on teemoitettu sisältö, mutta sisällöt linkittyvät saumattomasti toisiinsa. 
Koulutuskertojen välillä tehdään myös lyhyt välitehtävä, jonka on tarkoitus auttaa osallistujaa hahmottamaan opittavat asiat oman työnsä kontekstissa. 

Kysy lisätietoja