Sisältöön sitemap

Kati Komulainen

Johtaja, koulutusliiketoiminta, TtT, KL

+358 46 856 7347

Tervetuloa tutustumaan minuun, Kati Komulaiseen, HAUSn koulutusliiketoiminnasta vastaavaan johtajaan. Olen sydämeltäni pedagogi, jonka intohimona on pedagoginen johtaminen, osaamisen johtaminen, sekä koulutuksen että jatkuvan oppimisen edistäminen. Uskon vakaasti, että koulutus on se voimavara, jolla Suomi erottuu maailmalla – osaaminen, sivistys ja oppimaan oppimisen taidot ovat perusta, jolle tulevaisuutemme rakentuu. Koulutuksen laatu, saavutettavuus ja digitaaliset asiat ovat itselleni merkityksellisiä.

HAUSn koulutusliiketoiminta tuo valtionhallinnon toimijoille yhteisen alustan eOppivan, jossa tapahtuu sekä oppiminen että osaamisen kehittäminen. Alusta on uniikki koko maailmassa. Tätä me rakennamme yhdessä teidän kaikkien kanssa yhä toimivammaksi ja vaikuttavammaksi!

Akateemiselta taustaltani olen terveystieteiden tohtori ja kasvatustieteen lisensiaatti. Digipedagogiikan asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemukseni ammattikorkeakoulujen johtotehtävistä muodostavat vankan perustan, jonka varaan olen rakentanut urani. Ennen siirtymistäni koulutusjohtamisen pariin, toinen työurani kehittyi sosiaali- ja terveysalalla, missä sain arvokasta kokemusta, joka edelleen rikastuttaa näkemystäni koulutuksen merkityksestä.

Kirjoitan aktiivisesti blogeja ja olen sosiaalisessa mediassa hyvin aktiivinen – ollut jo vuosien ajan. Tämä digitaalinen läsnäolo on minulle tärkeä tapa osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja jakaa ajatuksia koulutuksen tulevaisuudesta, digitaalisuudesta ja oppimisen mahdollisuuksista.

Mottoni on: Koulutus rakentaa parempaa huomista.

Ihmiset

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän sisällä pyynnön lähettämisestä. Tarjouspyyntö ei velvoita tilaukseen.

Tarkemmat rekistereitä koskevat informointiselosteet ovat verkkosivuillamme kohdassa Tietosuoja.

Mitä asiasi koskee?
Hidden