Sisältöön sitemap

Rekrytointiosaamista vahvistava oppimispolku

Rekrytointi ja osaajien tavoittaminen on jokaisen organisaation haasteena nyt ja lähitulevaisuudessa, myös valtionhallinnossa. Kilpailu osaajista on kovaa, ja siksi rekrytointiprosessin on oltava toimiva ja tarjottava positiivinen kokemus hakijoille aina hakuvaiheesta nimittämispäätökseen. Vaikka valtionhallinnon rekrytoinneilla on omat erityispiirteensä, tietyt rekrytointiin ja hakijakokemukseen liittyvät teemat ovat samoja.  Näin ollen olemme rakentaneet rekrytointiosaamista vahvistavan oppimispolun, jossa huomioidaan rekrytoinnin koko kaari hakija- ja ehdokaskokemuksen vahvistamisesta rekrytoinnin loppuvaiheeseen.

Rekrytoinnin oppimispolku

Hyppää rekrytoinnin oppimispolulle:

  1. askel: Rekrytointi valtiolla (eOppiva, vaatii kirjautumisen)
  2. askel: Onnistu haastattelijana (HAUS)
  3. askel: Ehdokaskokemuksen kehittäminen rekrytoinnin tukena (HAUS)
  4. askel: Onnistunut rekrytointi – Koulutus tulossa, aikataulu vahvistuu syksyn aikana (HAUS)

 

Kysy lisää!

Kaikki koulutukset

Aiheeseen liittyvää

Blogi

Suunnista työhyvinvoinnin oppimispolulle!

Työhyvinvoinnin oppimispolku sisältää monia näkökulmia kehittää omaa ja työyhteisön työhyvinvointia. Tutustu polkuun ja ota ensimmäinen askel!

Lue lisää
Blogi

Tervetuloa Hyvä hallinto -oppimispolulle!

Hyppää Hyvä hallinto -oppimispolulle, joka sisältää ajasta ja paikasta riippumattomia sisältöjä sekä koulutuksia, joissa pääset keskustelemaan muiden oppijoiden kanssa hyvistä käytänteistä ja menettelytavoista.

Lue lisää
Blogi

Ota haltuun hyvän virkakielen oppimispolku!

eOppiva tarjoaa oppimispolun jokaisen viranomaisen käyttöön. Näiden koulutusten avulla tekstit sujuvoituvat ja palvelut parantuvat!

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset