Sisältöön sitemap

Ota haltuun hyvän virkakielen oppimispolku!

Hallitusohjelmassakin se todetaan – viranomaisten selkeään ja ymmärrettävään viestintään on panostettava! Kielelliset tarpeet tulee huomioida esimerkiksi toimivien palvelupolkujen ja digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä.

eOppiva tarjoaa yhteistyössä Kotimaisten kielten kanssa erinomaisen, digitaalisen oppimispolun jokaisen viranomaisen käyttöön täysin maksuttomasti. Näiden koulutussisältöjen avulla tekstit sujuvoituvat, palvelut parantuvat, toiminta tehostuu ja työhyvinvointi lisääntyy! Opiskele itsenäisesti tai yhdessä kollegoiden kanssa.

 

Suosittelemme kulkemaan virkakielen oppimispolun seuraavasti:

Ota yhteyttä!

Aiheeseen liittyvää

Blogi

Suunnista työhyvinvoinnin oppimispolulle!

Työhyvinvoinnin oppimispolku sisältää monia näkökulmia kehittää omaa ja työyhteisön työhyvinvointia. Tutustu polkuun ja ota ensimmäinen askel!

Lue lisää
Blogi

Tervetuloa Hyvä hallinto -oppimispolulle!

Hyppää Hyvä hallinto -oppimispolulle, joka sisältää ajasta ja paikasta riippumattomia sisältöjä sekä koulutuksia, joissa pääset keskustelemaan muiden oppijoiden kanssa hyvistä käytänteistä ja menettelytavoista.

Lue lisää
Blogi

Rekrytointiosaamista vahvistava oppimispolku

Nosta rekrytointi uudelle tasolle vahvistamalla osaamistasi oppimispolulla, jossa huomioidaan rekrytoinnin koko kaari hakija- ja ehdokaskokemuksen vahvistamisesta rekrytoinnin päätökseen.

Lue lisää
Blogi

Tietojohtamisen ja tiedolla johtamisen oppimispolku

Tiedolla johtaminen ja digitalisaatio ovat keskeisessä roolissa uuden hallitusohjelman tavoitteiden saavuttamisessa. Tervetuloa tietojohtamisen oppimispolulle!

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset