Sisältöön sitemap

Oppimisfestarit järjestetään viidennen kerran peräkkäin!

Suuren suosion saaneet HAUSin oppimisfestarit järjestetään jo viidennen kerran peräkkäin. Festivaalien tarkoitus on tukea ensisijaista tavoitettamme: jotta jokainen voisi oppia.

Tulevaisuus haastaa meitä. Meidän valtiohallinnossa tulee löytää uusia ketteriä menetelmiä tehokkaalle työlle, hyödyntää kehittyvää teknologiaa ja samaan aikaan pitää huolta hyvinvoinnista. HAUSissa tehtävämme on tuoda näitä mahdollisuuksia esille koko valtionhallinnolle ja virkakunnalle.

Meidän kannattaa soveltaen hyödyntää tekoälyä, oppiminen voi olla jatkuvaa ja helpotusta työhön tuo ketterämmät menetelmät. Samaan aikaan vahvistamme hyvää julkista johtamista johdolle suunnatuin ohjelmin sekä koko henkilöstöä suunnatuin avointen koulutusten kautta.

Osaamisen kehittäminen on yhä vahvemmin monimuotoista. Se tapahtuu koulutuksen lisäksi myös muiden kehittämistoimien välityksellä. Työkaluja, konsultointia, analyyttistä selvitystyötä ja tukea on saatavilla verkostomme välityksellä. Kuinka tekoälyä voi hyödyntää virkatyössä? Miten löytää muutokselle tukea?

Oppimisfestarit ovat helppo ja hyvä tapa tutustua tulevan vuoden tarjontaan ja mahdollisuuksiin. Tutustu festariohjelmaan ja poimi itseäsi kiinnostavat osiot kalenteriisi.

Ilmoittaudu tästä!

Tervetuloa mukaan oppimisfestareille 19.1-2.2.2024!