Sisältöön sitemap

Virastot ympäri Suomen kohtasivat toisensa Olympiastadionilla Virastocupissa

Kuvittelepa seuraavaa: sinulla on pingismaila kädessäsi, pöytä edessäsi ja olet hymyssä suin ryhmäsi kanssa. Kilpailu on kovaa, mutta tunnelma on rennon innostunut.

Olympiastadionilla järjestetty ensimmäinen Virastocup oli täynnä jännitystä, iloa ja kuplivaa tunnelmaa, kun virastot ympäri Suomen kohtasivat toisensa pöytätenniksen kiehtovassa maailmassa. Tämä tapahtuma toi yhteen virastojen ammattilaiset eri aloilta, ja kilpailuhenki oli korkealla.

Taso yllätti järjestäjät ja pelituomarit

Kun pallot tiputettiin pelipöydille, pelaajien taso yllätti järjestäjät ja pöytien pelituomaritkin. HAUSin kotijoukkue oli hätää kärsimässä jokaisessa ottelussa.

Pöytätenniksen ottelut saivat katsojat huutamaan ja kannustamaan omia joukkueitaan innokkaasti. Olympiastadionin tunnelma oli sähköinen, kun pallot lentelivät hurjalla vauhdilla ja pelaajat taistelivat jokaisesta pisteestä. Voitontahto oli käsin kosketeltavaa, ja yleisö eli mukana jokaisessa lyönnissä ja pisteessä.

Tulli pelasi itsensä voittoon lohkojen jälkeen

Tulli osoitti taituruutensa ja voittamattomuutensa lohkojen jälkeisissä peleissä, ja heidän pöytätenniksen taitonsa olivat vertaansa vailla. Voitto toi heille ansaitun juhlan hetken Olympiastadionin tornissa.

Toiseksi sijoittunut Traficom osoitti myös uskomatonta taituruutta ja joukkuehenkeä. Kilpailu oli kovaa, mutta he pitivät pään kylmänä ja pelasivat loistavia pelejä.

Tilastokeskuksen 1 joukkue otti kolmannen sijan, ja heidän kurinalainen ja taktinen pelityylinsä oli vaikuttavaa katseltavaa. Urheilu ja tiimityö näkyivät heidän esityksissään.

Koko Virastocupin tunnelmaa korosti live-musiikki, joka soi voittojen juhlinnan ja urheilusuoritusten jälkeen maittavien tarjoilujen rytmittämänä. Stadionin henki ja musiikki yhdessä pöytätenniksen huippuluokan pelaamisen kanssa tekivät tapahtumasta unohtumattoman kokemuksen.

Joukkueet heittäytyivät myös upeissa tiimiasuissa

Parhaan puvustuksen voitti Uudenmaan TE-toimisto, joka oli panostanut näyttävään ja luovaan asuvalintaan. He lisäsivät iloa tapahtumaan, ja heidän puvustuksensa sai hymyn huulille.

Ensimmäinen Virastocup Olympiastadionilla oli täydellinen yhdistelmä huippu-urheilua, yhteisöllisyyttä, ja iloista tunnelmaa. Tämä tapahtuma osoitti, kuinka urheilu voi tuoda yhteen ihmisiä eri virastotaustoilta ja luoda unohtumattomia hetkiä.

Joten, kun seuraavan kerran tartut pingismailaan, muista: voit olla seuraava voittaja, ja voit myös tuoda mukanasi ripauksen taikaa, kuten Tulli, Traficom ja Tilastokeskus tekivät.

VirastoCup2023 kuvagalleria

Aiheeseen liittyvää

Kaikki ajankohtaiset