Sisältöön sitemap

Tule mukaan kuntien ja hyvinvointialueiden maksuttomaan johdon valmennukseen!

HAUS kehittämiskeskus toteuttaa osana Euroopan Neuvoston Delivering Good Governance and Balanced Local Economy -projektia maksuttoman Leadership Academy Program (LAP) -valmennuksen kuntien ja hyvinvointialueiden johdolle vuoden 2023 aikana – haemme tähän nyt osallistujia. Tätä erittäin suosittua koulutusta on toteutettu useita vuosia ympäri Eurooppaa, nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Projektin rahoittajana toimii Euroopan Unioni ja Euroopan Neuvosto.

LAP-valmennuksen tavoitteena on auttaa johtajia uudistusten toteuttamisessa ja johtamistyössä sekä parantaa hallinnon yhteistyötä ja yhteistä osaamisen kehittämistä. LAP -ohjelman tavoite on kehittää laajasti hyvän hallinnon periaatteita.

Sisältö

Valmennuksen tarkoituksena on antaa osallistujille uusia eväitä, joilla kehittää organisaation johtamista ja kyvykkyyksiä. Valmennuksen yleiset osuudet suoritetaan englannin kielellä, mutta etenkin pienryhmätyöskentelyissä työpajojen aikana on mahdollisuus työskennellä suomeksi. Valmennus on suunniteltu erittäin interaktiiviseksi ja oppimismetodeissa käytetään paljon käytännön harjoitteita. Valmennus alkaa toukokuun lopussa 22. toukokuuta järjestettävällä 2,5 päivän tilaisuudella.

Valmennus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen. Vaiheet 1 ja 3 ovat 2,5 päivän lähitapaamisia, vaihe 2 on etäyhteydellä toteutettava 3,5 päivän tilaisuus. Työpajojen aikataulut ovat seuraavat:

  • Workshop 1: 22.-24.5.2023 Sannäsin kartano, Porvoo
  • Workshop 2: 12.-14.9.2023 etätoteutuksena
  • Workshop 3: 7.-9.11.2023 (paikka varmistuu lähempänä toteutusta, lähellä pk-seutua)

Valmennukset ovat maksuttomia osallistujille.

Osallistujien profiili

Haemme johtamisvalmennukseen osallistujiksi kuntien ja hyvinvointialueiden johtotehtävissä toimivia henkilöitä. Osallistujamäärä on maksimissaan 25 henkilöä ja pyrimme valitsemaan mahdollisimman monipuolisen ja kattavan ryhmän kunta- ja hyvinvointialueiden päättäjiä. Tulemme valitsemaan lopullisen ryhmän kiinnostuneista osallistujista mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Hae mukaan valmennukseen 6.4. mennessä linkin kautta.

Lisätietoja LAP-ohjelman sisällöistä löydät täältä.

HAUS tulee lähettämään valituille osanottajille TNA (Training Needs Assessment)-kyselyn, jolla on tarkoitus kartoittaa teemoja ja aiheita, jotka ovat ajankohtaisia ja kiinnostavat valittuja osallistujia.

 

 

 

Aiheeseen liittyvää

Kaikki ajankohtaiset