Sisältöön sitemap

Oletko sinä tuleva koulutus- ja kehittämiskumppanimme?

HAUS kehittämiskeskus Oy:n pääliiketoiminta koostuu kotimaan osaamisen kehittämispalveluista, HAUS Collegesta ja kansainvälisestä projektitoiminnasta. Järjestämme vuosittain n. 400 koulutustilaisuutta, joihin osallistuu noin 8000 osallistujaa. Jotta pystyisimme jatkossakin toteuttamaan koulutus- ja kehittämispalvelumme laadukkaasti, etsimme tuleville vuosille koulutus- ja kehittämiskumppaneita. Olisitko sinä tuleva kumppanimme?

Mistä kumppanikilpailutuksessa on kyse?

Toteuttamamme osaamisen kehittämispalvelut koostuvat avoimista lyhytkestoisista koulutuksista ja valmennuksista, avoimista pitkistä koulutusohjelmista sekä organisaatiokohtaisista koulutuksista ja valmennuksista, jotka räätälöidään asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Lisäksi erilaiset organisaatioiden toimintaa ja kehittymistä tukevat kehittämispalvelut ovat laajeneva liiketoiminta-alueemme kattaen mm. fasilitointipalvelut, strategia- ja arvoprosessityön, projektityön tuen sekä esimerkiksi työnohjaus-, coaching- ja mentorointipalvelut.

Valtion erityistehtäväyhtiönä asiakkaitamme ovat valtioneuvosto, valtion virastot ja laitokset. Toteutamme koulutus- ja kehittämispalveluitamme sekä lähi- että etätoteutuksina ja verkkokoulutuksina kansallisesti ja kansainvälisesti.

Nyt avoinna oleva koulutus/valmennus- ja kehittämispalveluiden hankinta on jaettu kuuteen osa-alueeseen:

  1. Johtamisen koulutus-, valmennus- ja kehittämispalvelut
  2. Työyhteisövalmennukset ja -konsultointi
  3. Viestintävalmennukset ja -konsultointi
  4. Projekti- ja prosessiosaamisen kehittämistä tukevat valmennukset sekä konsultointi
  5. Coaching- ja mentorointipalvelut
  6. Työnohjauspalvelut

Lisätietoa hankinnan kohteena olevista osa-alueista sekä hankintailmoituksemme löydät täältä:

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/79240/notice/114740/overview

Kiinnostuitko? Tutustu ilmoitukseemme ja voit esittää myös hankintaan liittyviä kysymyksiä järjestelmän kautta 19.12. klo 12 mennessä. Vastaamme yhteisesti kaikkiin kysymyksiin. Tutustu yllä mainittuihin osaamisalueisiin ja jätä tarjousasiakirjasi viimeistään ma 9.1.2023 klo 12 mennessä. Aloitamme yhteistyön uusien kumppaneidemme kanssa kevätalvella 2023.

 

 

Tuija Salmikannas

Tuija Salmikannas

Hallintojohtaja,FM, BBA, sertifioitu systeeminen coach, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), WorkPlace Big Five Profile -sertifiointi, pedagoginen pätevyys

+358 40 588 2355 Tutustu henkilöön

Aiheeseen liittyvää

Kaikki ajankohtaiset