Sisältöön sitemap

Avoin yritystilaisuus: Kasvua datasta ja digitalisaatiosta kehittyvillä markkinoilla

 

Aika: tiistai 11.6.2023 klo 9–10.30
Paikka: livetilaisuus Musiikkitalon Ravintolassa (Mannerheimintie 13a, Helsinki) tai etänä

Data- tai digitaalisia palveluita tarjoava toimija, tule kuulemaan mahdollisuuksista Afrikan markkinoilla ja tarjolla olevasta tuesta! Tervetuloa paikan päälle Helsinkiin tai virtuaalisesti mukaan Seuraava kehityksen tekijä -tilaisuuteen, jossa pureudutaan dataan ja digitalisaatioon kytkeytyviin liiketoimintamahdollisuuksiin Saharan eteläpuolisessa Afrikassa.

Kehittyvät maat ovat maailman nopeimmin kasvavia markkinoita, joilla on kysyntää hyvinvoivaa ja kestävää yhteiskuntaa rakentaville ratkaisuille. Suomalaiselle digiosaamiselle on tarvetta yhteiskunnan eri sektoreilla. Valtion omistama HAUS Kehittämiskeskus on mukana EU:n tukemissa aloitteissa, joissa se ohjaa suomalaisia yrityksiä digitalisaatiota, datataloutta ja tiedon hallinnointia vahvistaviin hankkeisiin.

Millaisia mahdollisuuksia suomalaisille digialan yrityksille on tarjolla? Millaista apua ja rahoitusta uusille markkinoille laajentumiseen ja kasvun rakentamiseen on saatavilla? Millaisia kokemuksia suomalaisyrityksillä jo on?

Tilaisuudessa puhuvat HAUS kehittämiskeskuksessa Data Governance in Africa Team Europe -aloitteesta vastaava tiiminvetäjä Ilari Lindy, Ruandan Suomen-kunniakonsuli, JBJ Foundationin strategiajohtaja Jani Moliis, Ulkoministeriön yksityissektorien instrumenttien tiiminvetäjä Oskar Kass ja Finnpartnershipin Global Gateway -projektin johtaja Julian Blom.

Tilaisuuden järjestävät ulkoministeriö ja Finnpartnership. Paikan päälle tilaisuuteen mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä. Tilaisuuden loppuun on jätetty aikaa verkostoitumiseen ja keskusteluun.

HAUS opening pathways to digital and green markets in Africa

African Digital and Green Transition

Digitaalinen siirtymä luo kysyntää toimiville digipalveluille ja turvallisille yhteyksille eri puolilla Afrikan mannerta.

HAUS edistää suomalaisyritysten ja julkisten organisaatioiden pääsyä EU-rahoitteisiin digialan aloiteisiin ja tukee kumppanuuksien rakentamista sidosryhmien kanssa Afrikan maissa.

HAUSin palvelut digialan organisaatioille