Sisältöön sitemap

Jatkuvan oppimisen palveluun liittyminen kannattaa!

Tuloksellista ja tehokasta oppimista

Olemme HAUSissa luoneet Jatkuvan oppimisen palvelukonseptin vahvistamaan organisaatioiden henkilöstön tuloksellista oppimista. Palvelumme avulla organisaatiosi henkilöstön koulutusta voidaan tehostaa, keskittää ja sen vaikuttavuutta voidaan mitata. Vuosimaksulliseen palveluun liittyminen vähentää organisaatiolta merkittävästi koulutusten järjestämiseen kuluvia resursseja, hallinnollista työtä ja kustannuksia.

Rajaton pääsy yli 100 koulutukseen

Vuosimaksulliseen palveluumme kuuluu rajaton osallistumismahdollisuus koulutuskalenteristamme löytyviin lyhyisiin (noin 0,5-2 päivää) koulutuksiin. Palveluun sisältyy noin 100 erilaista valtionhallinnon ammattilaisille suunnattua koulutustilaisuutta eri osaamisista 14 eri koulutusalueen alla ja lisäksi palveluun kuuluu noin 150 koulutusta digiosaamisista kumppanimme tarjonnasta.

Räätälöityjä oppimispolkuja

Palvelukonseptin avulla organisaationne voi muodostaa räätälöityjä oppimispolkuja eri rooleissa ja työtehtävissä toimiville tai tietyn teeman ympärille. Näitä voivat olla esimerkiksi Hyvän hallinnon osaajaksi -oppimispolku, Uuden esihenkilön polku tai Työhyvinvoinnin oppimispolku.

Osaamisen kehittäjäkumppani

Saat meistä myös kumppanin osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme palvelukonseptin mukana ammattitaitomme organisaatiosi käyttöön neljä kertaa vuodessa. Osaamisen kehittäjäkumppani auttaa kirkastamaan tavoitteet palvelulle, palvelun käyttöönotossa sekä käytössä koko sopimuskauden ajan. Meille HAUSissa on tärkeää varmistaa, että palvelukonsepti on toimiva osaamisen kehittämisen keino osana organisaation omaa strategista osaamisen johtamista.

Taloudellinen ratkaisu

Jatkuvan palvelun konseptin hinnoittelu on reilu! Porrastettu hinnoittelumalli organisaation henkilömäärän mukaan tarkoittaa, että hinta per henkilö on sitä edullisempi, mitä enemmän on käyttäjiä. Koko palvelun vuosimaksu per henkilö vastaa korkeintaankin alle puolen koulutuspäivän hintaa.

Yhdenvertaisuutta edistävä konsepti

HAUSin arvoihin perustuva Jatkuvan oppimisen palvelu on henkilöstön yhdenvertaisuutta lisäävä palvelu osana organisaation osaamisen johtamista. Palvelun kautta oman osaamisen kehittämistä ja koulutusta voidaan tarjota yhä laajemmin, helpommin ja edullisemmin organisaation eri henkilöstöryhmille.  Jotta jokainen voisi oppia.

 

Haluatko keskustella lisää, ota yhteyttä!

Aiheeseen liittyvää

Kaikki ajankohtaiset