Content sitemap

Valmentava ote asiantuntijatyössä -valmennus

Koulutuksessa tilaa

Työskenteletkö asiantuntijatehtävissä? Oletko kuullut valmentavasta johtajuudesta? Mietitkö, mitä se voisi olla omassa arjessasi ja työyhteisössäsi? Ehkä tiesitkin, että valmentavaa otetta voi soveltaa laajasta erilaisissa työtehtävissä. Valmentava ote on kokonaisvaltainen tapa ajatella ja olla, toimia ja vuorovaikuttaa. 

Valmentava työote asiantuntijatyössä – valmennuksessa opit tärkeitä ajattelun malleja ja saat työkaluja jokapäiväisen työn avuksi. Valmentavalla työotteella voit parantaa sekä omaa että tiimisi työhyvinvointia, motivaatiota ja tuloksellisuutta. Valmentava työote – valmennus toteutetaan vuorovaikutuksessa valmennusryhmän kanssa ja kaikkien osaamista ja kokemuksia hyödyntäen.

Tapahtumatyyppi:

Verkossa

Duration:

3 tuntia

Begins:

29.8.2024 9.00

Ends:

29.8.2024 12.00

Ilmoittaudu:

19.8.2024 23.00 mennessä

Price:

390 e + alv. 24 %

Ilmoittaudu nyt
  • Valmentavan työotteen määritelmä ja merkitys: Mitä valmentava työote tarkoittaa ja miksi se on tärkeä nykypäivän työelämässä.
  • Valmentavan keskustelun periaatteet: Opitaan valmentavan keskustelun tärkeimmät elementit, kuten aktiivinen kuuntelu, avoimet kysymykset ja ratkaisukeskeinen ajattelu.
  • Itsetuntemus ja itsensä johtaminen
  • Valmentavan työotteen haasteet ja mahdollisuudet: Pohditaan, millaisia haasteita valmentavaan työotteeseen siirtyminen voi tuoda ja mitä mahdollisuuksia se avaa organisaatiolle ja yksilöille.