Content sitemap

Vahvista resilienssiäsi aivotutkimuksen opein

Koulutuksessa tilaa

Työelämästä on tullut aiempaa paineisempaa: perusarki on täynnä pieniä muutoksia, häiriöitä ja yllätyksiä, ristiriitaisia odotuksia sekä vaadetta oppia koko ajan uutta. Kun tämän päälle tulevat vielä suunnittelut muutokset kuten uudelleenorganisoinnit, toimintatapa- ja tehtävänkuvien muutokset, tilanne voi tuntua selviytymistaistelulta.  

Onneksi omaa kyvykkyyttään toimia taitavasti paineen alla voi vahvistaa. Ymmärrys aivojen tavasta toimia ja keinot rauhoittaa itsensä kuormittavassa tilanteessa mahdollistavat jo olemassa olevan osaamisen hyödyntämisen.  

Rakentamalla tämän päälle systemaattisesti ongelmanratkaisutaitoja, vahvistuu resilienssi. Toimintakyky säilyy paremmin, on helpompi löytää tilanteisiin sopivia ratkaisuja ja saada asioita aikaan jaksamisesta tinkimättä sekä sujuvan yhteistyön mahdollistaen.  

Koulutuksessa työstät itsellesi omaa keinovalikkoa sekä harjoittelet konkreettisia taitoja selvitä joustavammin työelämän kuormituksessa. Ennen koulutusta arvioit luontaisen tapasi ajatella, reagoida ja toimia yllätyksissä, häiriöissä ja muutoksissa Resilience Alliancen kansainvälisellä itsearviointityökalulla. Se auttaa sinua tunnistamaan jo olemassa olevat vahvuutesi sekä keskittymään itsellesi tärkeiden ongelmanratkaisutaitojen kehittämiseen. 

Tapahtumatyyppi:

Verkossa

Duration:

3,5 tuntia

Begins:

7.10.2024 9.00

Ends:

7.10.2024 12.30

Ilmoittaudu:

23.9.2024 11.00 mennessä

Price:

470 e + alv. 24 %, sisältää resilienssiprofiilin.

Ilmoittaudu nyt

Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävänä täyttää resilienssiprofiililomake. Saat kyselystä henkilökohtaisen vastauksen ennen koulutusta, jotta voit tutustua siihen etukäteen. Ilmoittauduthan koulutukseen ajoissa, jotta ehdimme tilata sinulle profiilikyselyn. 

Mahdollista hyvän toimintakyvyn säilyminen  

 • Opit tunnistamaan kuormituksen ja paineen vaikutuksia toimintakykyysi   
 • Harjoittelet keinoja säätää toimintakykyäsi eri tilanteisiin sopivaksi  
   

Ratko oikeaa ongelmaa  

 • Opettelet tekemään tilannekuvan 
 • Tunnistat vaikutusmahdollisuutesi  
   

Vahvista ongelmanratkaisutaitojasi  

 • Opit, mitä taitoja ongelmanratkaisussa tarvitaan  
 • Tunnistat omat vahvuutesi ja kehittämiskohteesi 

Varmista taitojesi systemaattinen kehittyminen  

 • Opit purkamaan tilanteet jälkikäteen 
 • Teet itsellesi suunnitelman taitojesi kehittämiseksi