Projektiasiantuntija

Haemme palvelukseemme projektiasiantuntijaa

 

Etsimme tarkkaa ja huolellista hankehallinnon ammattilaista HAUS kehittämiskeskuksen kansainväliseen tiimiin Yliopistonkadulle Helsinkiin. Osana tiimiä tehtävänkuvasi sisältää kansainvälisten julkisen hallinnon kehittämishankkeiden koordinointia ja hankehallinnointia. Olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Suomeen suuntautuvia kansainvälisten asiakkaidemme koulutuksia. Haluat olla mukana kehittämässä suomalaisen hyvän hallinnon osaamisen vientiä.

Edellytämme aiempaa työkokemusta EU-rahoitteisten ja/tai kansallisten kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnoinnista sekä monipuolista taloushallinnon osaamista mm. budjetointi, kirjanpito ja talousraportointi.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja hankehallinnon työtehtävät ammattimaisesti hallitseva henkilö, joka pystyy toimimaan tehokkaasti nopeatempoisissakin olosuhteissa. Työsi jälki on erinomaista, etkä tingi positiivisesta asenteestasi tai laadusta kiireen keskelläkään.

Olet avulias ja osaat työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Sinulla on hyvät ICT-taidot, käytät eri järjestelmiä mielelläsi sekä opit uusien käyttöä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet joustava. Sinulla on valmiudet ja halukkuutta jatkuvaan työsi ja osaamisesi kehittämiseen.

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat esimerkiksi:

  • kansainvälisten kehittämishankkeiden koordinointi ja hallinnointi hankkeiden eri vaiheissa
  • hankkeiden ja kansainvälisten koulutusten budjetointi sekä talousraportointi
  • tarjouskilpailutusten valmistelu osana tiimiä ja henkilön osaamisprofiilin mukaisesti
  • kommunikointi ja yhteydenpito sidosryhmien kanssa (esim. ministeriöt, virastot ja edunsaajat)
  • Suomessa tapahtuvien kansainvälisten koulutusten suunnittelu ja toteutus ml. käytännön järjestelyt

Sinulla on tradenomin koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 27.11.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen heidi.lempinen@haus.fi. Täytämme tehtävän välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja puhelimitse 18.11.2019 klo 15-16 tai 21.11.2019 klo 14-15 johtaja Heidi Lempinen (puh. 040 565 5351).