Koulutusasiantuntija

Haluatko olla mukana tekemässä koulutuksia valtiolle ja näyttämässä suuntaa tulevaisuuden oppimiselle?

 

Olet mukana tuottamassa koulutuspalveluita osana yhtä moniosaajatiimiämme. Sinulla on valmius toimia myös koulutus- ja kehittämispalveluiden digitaalisuuden tekijänä koko prosessin osalta. Lisäksi toivomme sinusta löytyvän myös markkinointi- ja myyntihenkisyyttä, myös sosiaalisen median kontekstissa.

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet halukas ja/tai utelias kehittämään osaamistasi yhä monipuolisemmaksi.  Hallitset etäfasilitointia, digitaalisen oppimisen periaatteita, useiden digityökalujen käytön, ja pidät erilaisista opetusteknologioista.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat myös erilaiset asiakas- sekä koulutushallinnan käytännönasiat, kuten esimerkiksi kouluttajien kontaktointi, koulutuskutsujen lähettäminen ja laskutus. Osa tehtävistä on mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisprofiilin perusteella.

Olet tiimipeluri, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä tekemisen meininki. Olet avulias, osaat tukea kollegoitasi sekä koordinoit useampiakin asioita sujuvasti. Myös halu kasvattaa omaa vastuualuetta ja jatkuvan parantamisen ajattelu auttavat työssä. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi tradenomi. Eduksi katsotaan: pedagoginen ymmärrys, digitaalisen koulutusprosessin ymmärrys ja kokemus, kokemus valtionhallinnosta ja/tai koulutusyrityksestä.

Visiomme ”Maailman parhaan julkisen hallinnon kehittäjä, joka näyttää suuntaa tulevaisuuden oppimiselle” innostaa meitä työssämme joka päivä. Lue 2020-2024 strategiastamme.

Innostaako visiomme ja strategiamme sinua, ja oletko etsimämme osaaja? Kerro meille tarkemmin – myös itsestäsi ja osaamisestasi – lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen tuija.salmikannas[at]haus.fi. Anna persoonasi ja osaamisesi näkyä! Tee se kuitenkin viimeistään 30.9.2020. Tehtävä on määräaikainen (12 kk) ja se täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

  HAUS kehittämiskeskus Oy (HAUS) on valtion täysin omistama osakeyhtiö, jonka päätoimialueena on valtionhallinnon koulutus ja kehittäminen. In-house –toimijana HAUS osallistuu aktiivisesti valtionhallinnon kehittämishankkeisiin. HAUSin toimintaan kuuluu myös laajahko kansainvälinen liiketoiminta, joka koostuu erityisesti Euroopan unionin rahoittamista Twinning-hankkeista ja ulkoministeriön kumppanuushankkeista. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.