Digitaalisten koulutusten suunnittelija eOppiva-tiimiin!

Sytytkö säkenöivistä digitaalisista koulutuksista? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Saatat olla etsimämme henkilö, sillä haussa on uusi jäsen eOppiva-tiimiin!

eOppivassa kehitämme oppimista valtionhallinnossa. Työssäsi teet ja suunnittelet vaikuttavia ja oppimista aktivoivia digitaalisia koulutuksia tiimin kanssa. Autat valtion asiantuntijoita löytämään parhaat digitaaliset ratkaisut haastavienkin aiheiden oppimiseen. Fasilitoit työryhmien työskentelyä sujuvasti kehittämiemme prosessien avulla. Pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa ja kehittämään eOppivan palveluja ja tiimin toimintaa. Työskentelemme ketterästi (scrum-mallilla) ja pääosin digitaalisesti sekä tiimin kesken että asiakkaiden kanssa.

Odotamme, että sinulla on kokemusta digitaalisten koulutusten suunnittelusta ja käytännön toteuttamisesta.

Eduksi katsotaan, jos sinulla on osaamista seuraavilla osa-alueilla:

●       monipuolinen sisällöntuotanto

●       koulutusten käsikirjoittaminen

●       fasilitointi

●       viestintä ja markkinointi

●       verkkopedagogiikka ja verkko-oppimisympäristöt (esim. Moodle)

●       visuaalinen suunnittelu

●       projektinhallinta

●       vaikuttavuuden mittaaminen.

Korostamme halua saada asioita aikaan ja viedä eOppivaa eteenpäin!

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla lisäksi kykyä ja halua oppia uutta, hyvät viestintätaidot, hyvä tekemisen meininki ja työtä pelkäämätön asenne. Etsimme tiimipelaajaa, sillä ajattelemme yhteistyön olevan keskeistä tavoitteiden saavuttamisen kannalta. Asenteesi on positiivinen ja kannustava. Verkostoituminen ja vuorovaikutus eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa. Haluat onnistua yhdessä. Olet myös halukas ja utelias kehittämään omaa osaamistasi yhä monipuolisemmaksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään maaliskuussa 2022.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen hanna.siira[at]haus.fi 15.12.2021 klo 16:00 mennessä. Liitä hakemukseesi mukaan suunnittelemasi konsepti tiiviistä, max. muutaman minuutin koulutuksesta oppimistavoitteineen. Saa tiimimme innostumaan osaamisestasi!


Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö ja tiimin esihenkilö
Hanna Siira, hanna.siira[at]haus.fi,  puh. 040 0240 969.

Johtaja, henkilöstö ja henkilöstön kehittäminen
Tuija Salmikannas, tuija.salmikannas[at]haus.fi, puh. 040 588 2355.

******************************************************************************

Mitä me tavoittelemme eOppivassa ja HAUSissa?

Strategiamme ja visiomme mukaisesti tavoitteemme on olla digitaalisen oppimisen edelläkävijä ja näyttää suuntaa tulevaisuuden oppimiselle – tämä innostaa meitä työssämme joka päivä! Lisäksi se näkyy toiminnassamme, kun suunnittelemme ja toteutamme koulutuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. eOppivan tuotantomallin löydät täältä. Työssämme ja toiminnassamme näkyvät myös arvomme, joiden toivomme strategiamme ja visiomme lisäksi herättävän sinussakin innostusta.

Haluamme että kehityt kanssamme alasi huippuammattilaiseksi.  Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana edelläkävijänä luomassa jotain täysin uutta. Me teemme tätä siksi, että jokainen voisi oppia!

******************************************************************************

HAUS kehittämiskeskus Oy (HAUS) on valtion täysin omistama osakeyhtiö, jonka päätoimialueena on valtionhallinnon koulutus ja kehittäminen. In-house -toimijana HAUS osallistuu aktiivisesti valtionhallinnon kehittämishankkeisiin. HAUSin toimintaan kuuluu myös laaja kansainvälinen liiketoiminta, joka koostuu erityisesti Euroopan unionin rahoittamista Twinning-hankkeista ja ulkoministeriön kumppanuushankkeista. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.