Toimittajakumppanuudella kohti parempaa laatua ja asiakaspalvelua

Julkaistu Anu Seppä

Kutsuimme kaikki johtamisen koulutusalueen kilpailutuksessa mukaan valitut toimittajat tutustumaan HAUSiin  ja keskustelemaan yhteisestä toimintamallista syyskuun alussa. Kutsut lähetettiin yhteensä 63 toimittajakumppanillemme, joista mukaan ilmoittautui jopa 57 henkilöä 47 eri yrityksestä. Mukana oli myös asiakkuus- ja koulutuspäälliköitämme, jotka fasilitoivat työpajaosuudet. Suuren osallistujamäärän vuoksi järjestimme kaksi samansisältöistä tilaisuutta, jolla varmistimme, että kaikki pääsevät iltapäivän aikana kertomaan itsestään, yrityksestään ja jakamaan omia odotuksiaan ja ideoitaan.

Osa toimittajista on ollut kumppaneitamme jo useita vuosia, mutta mukana on myös uusia tuttavuuksia. Pitkäaikaiset kumppanimme tuovat toimintaamme arvostettua jatkuvuutta, mutta on tietenkin hienoa saada verkostoomme myös uutta osaamista ja ideoita. Erityisen antoisaa oli saada asiantunteva toimittajakumppaniverkostomme keskustelemaan yhdessä omien osaajiemme kanssa – pohdimme, miten voimme parantaa loppuasiakkaallemme tuotettavaa laatua ja arvoa paremmalla kumppanuudella ja yhteistyöllä.

Tilaisuudet olivat onnistuneet ja saimme paljon arvokasta palautetta ja ideoita tulevaisuuden toimintamallimme rakentamiseksi. Tarkoituksemme on järjestää vastaavanlaisia tilaisuuksia jatkossa vuosittain, jotta voimme syventää yhteistyötämme toimittajakumppaneidemme kanssa entisestään.

Johtava asiantuntija,
Anu Seppä  

Anu Seppä Johtaja, talous, hankinta ja ICT anu.seppa@haus.fi