Tiimit kouluttautuvat HR-kumppaneiksi helmikuussa alkavassa valmennuksessa –eväitä hallitusohjelman tavoitteiden saavuttamiseen!  

Julkaistu Hanna Siira

Oletko sinä, tiimisi ja organisaatiosi valmis vastaamaan hallitusohjelman esiin nostamaan tarpeeseen julkishallinnon uudesta osaamisesta, kun edessä on voimakas eläköityminen ja jatkuvasti kasvava tarve rekrytoida uusia osaajia?

Tämän tavoitteen saavuttamisessa valtion HR-ammattilaisilla on äärimmäisen tärkeä ja merkityksellinen rooli – se vaatii myös uudenlaista osaamista, jossa korostuu erityisesti strateginen, organisaatioiden johtoa ja ydintoimintaa tukeva toiminta. HR:n aktiivisempi mukana olo johtoryhmätyössä sekä esihenkilöiden ja johtajien arkityön tukemisessa edistää henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia, kun henkilöstöjohtamisen tuki nivoutuu osaksi esihenkilöiden ja johdon päivittäistä työtä.

HAUSin HR-kumppanivalmennus, jonka runko on suunniteltu yhdessä Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön asiantuntijoiden kanssa, tukee ja konkretisoi tätä roolimuutosta. Valmennus tarjoaa vuorovaikutteisten ja keskustelevien lähipäivien lisäksi monimuotoisia oppimismahdollisuuksia webinaarien, digitaalisten koulutusten, vierailujen ja case-tapausten parissa.

Valmennuksen aikana työstämme projektisuunnitelman oman organisaatiosi HR-kumppanimallin käyttöönotosta. Strategisemman HR-mallin rakentaminen ja käyttöönotto vaatii toteuttajakseen osaavan ja yhteenpuhaltavan tiimin. Siksi valmennuksemme hinta (5900 euroa + alv) sisältää 2-3 HR-ammattilaisen osallistumisen – ensimmäisen ja viimeisen teeman lähipäiviin kutsumme mukaan myös organisaatiosi johtoa!

Valmennuksen ohjelmarunko on pääosin valmis ja voit tutustua siihen tarkemmin HAUSin sivuilla.

Lukuisat huippukouluttajat ja –valmentajat haluavat tukea sinua, tiimiäsi ja organisaatiotasi, kun pohditte ja rakennatte juuri teille parhaiten sopivaa HR-kumppanimallia. 

Ilmoita organisaatiosi mukaan 9.2. käynnistyvään valmennukseen nyt, paikkoja rajoitetusti!

Lue myös asiakastarinamme pilottitoteutuksesta:
Valmennusohjelma syvensi näkemystämme HR-kumppanimallista ja vahvisti oikean suunnan 

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Hanna Siira (hanna.siira@haus.fi, puh. 040 0240 969)

Hanna Siira Asiakkuuspäällikkö (digitaalinen oppiminen), koulutuspäällikkö hanna.siira@haus.fi