Suosittu matkahallinnon teemapäivä pidetään 27.5. verkossa! Ohjelma julkaistu!

Julkaistu Hanna Siira

Tuleeko kesä ilman perinteistä ja supersuosittua matkahallinnon teemapäivää?  Pohdimme asiaa hetken ja päädyimme siihen, että ei tule! Joten kyllä, tänäkin vuonna kokoonnumme matkustukseen liittyvien ajankohtaisaiheiden äärelle, mutta verkossa! Ja toki hintakin on normaalia edullisempi.

Teemapäivässä ovat mukana kaikki tärkeät ja perinteiset yhteistyökumppanimme – Valtion työmarkkinalaitos, Palkeet, Hansel ja Valtiokonttorin matkavahinkoturva.  Ajankohtaiskatsausten lisäksi perehdymme syvemmin tänä vuonna muun muassa Palkeiden matkabottiin sekä tulorekisteriin ja matkakustannusten korvaamiseen.

Organisaatiokohtainen case-esimerkki tulee Verohallinnosta, jossa pilotoidaan parhaillaan matkalaskujen automatisointia yhdessä Palkeiden kanssa. Tietenkään emme voi sivuuttaa näissä oloissa koronaa ja teema onkin esillä kahdessa puheenvuorossa: Valtiokonttorin matkavahinkoturvan edustaja ja valtioneuvoston matkayhdyshenkilö kuvaavat, miten koronan etenemisen eri vaiheet aina poikkeustilaan asti näkyivät konkreettisesti heidän omassa työssään.

Päätämme teemapäivän mielenkiintoiseen Sari Siitosen (Clonet Oy) puheenvuoroon siitä, mitä jokainen organisaatio voi omilla toimillaan tehdä, jotta matkustuksen hiilijalanjälki olisi pienempi.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Kysy erillistä tarjousta, jos organisaatiostasi olisi osallistumassa enemmän kuin kaksi henkilöä.

Hanna Siira Asiakkuuspäällikkö (digitaalinen oppiminen), koulutuspäällikkö hanna.siira@haus.fi