Seisova henkilö pitää kädessään maapalloa ja katselee nurmikolle.

Kouluttajaesittely: Riitta Tihinen

Julkaistu

Vastuuvalmentaja Riitta Tihinen

 

Olen johtamisen ja esimiestyön yleisasiantuntija ja tehnyt urani aikana monenlaista siihen liittyvää, toiminut itse esimiehenä sekä isohkojen hankkeiden vetäjänä – myös kansainvälisissä ympyröissä. Urani alkoi tutkimalla ihmisen vaikutusta ilmastoon ja ympäristöönsä. Sitten 20 vuotta yrityksissä, viimeiset 12 vuotta HAUSissa ja valtionhallinnon asiakkaiden kanssa. Vedin VALTIO-JOKOA 8 vuotta ja joku jo taisi kysyäkin kuuden vuoden kohdilla, että ”joko riittää”? JOKOn jälkeen pitkistä johdon valmennuksista ohjattavakseni on tullut Ministeriöiden esimiesvalmennus MESI sekä nyt viimeismpänä VALTIO-JUST.

Osaamisen kehittäminen ja uusien digitaalisten ratkaisujen tarkoituksenmukainen hyödyntäminen ovat olleet vahvasti mukana kaikissa työurani tehtävissä.

Siitä seuraa, että ihmisten jaksaminen alati muuttuvien odotusten keskellä kiinnostaa. Sen vuoksi lähellä sydäntäni on myös valmentava työote eli coaching.

Vapaa-aikanani olen kiinnostunut luonnosta, eläimistä, kirjoittamisesta, pyöräilystä, joogasta sekä perheeni kanssa ajan viettämisestä. Minulla on kolme aikuista lasta ja kolme lastenlasta.

 

Riitta Tihinen, koulutuspäällikkö, HAUS