Oppimissprintit – vastaamme palautteeseen!

Julkaistu

Vastaamme palautteeseen! Järjestämme loka- ja marraskuun oppimissprintit sovitusti syksyllä 2021. Sen sijaan siirrämme syyskuun oppimissprintin tammikuun 2022 alkuun. Ilmoittaudu mukaan tammikuun sprinttiin tästä linkistä

Saimme upeasti osallistujat lokakuun ja marraskuun oppimissprinteille – hurraa ja suurkiitos mukaan lähteneille! Odotamme järjestäjätiimillä jo innolla, että pääsemme laittamaan kädet saveen ja tekemään yhdessä oppimissprinttejä todeksi. Erityisen ilahtuneita olimme siitä, että osallistujia ilmoittautui eri hallinnonaloilta ympäri Suomen. Haluamme myös jakaa kertyneitä oppeja ja oivalluksia matkan varrelta. Ota siis seurantaan aihetunniste #oppimissprintit ja pysy kuulolla!

Syyskuun oppimissprintti sen sijaan siirtyy tammikuulle 2022 vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällä muutoksella haluamme vastata saamaamme palautteeseen hankalasta ajankohdasta ja kireästä aikataulusta. Teema pysyy edelleen samana: miten tiedon hyödyntäminen voi auttaa ihmislähtöisten palveluiden kehittämisessä? Toivomme, että näin pystymme tarjoamaan paremman mahdollisuuden yhä useammalle tulla mukaan, oppia lisää ja kehittää ihmislähtöisiä palveluita käytännössä!

Tammikuun oppimissprintti järjestetään viikolla 2 eli 10.1.–14.1.2022. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Tälläkin kerralla voimme ottaa rajallisen määrän osallistujia, joten mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä varmemmin vahvistat paikkasi sprintissä. Ilmoittauduthan viimeistään to 7.10. mennessä. Lämpimästi tervetuloa!

Oppimissprintteihin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä:
Henna Pursiainen (henna.pursiainen@haus.fi / 044 491 6955).

Oppimisterveisin,
Kirsi Hanhisalo, Sitra Lab & Henna Pursiainen, HAUS