Odotettu valtion henkilöstöasioiden foorum 4.6. verkossa – upea ohjelma on nyt julkaistu!   

Julkaistu Hanna Siira

Poikkeusoloista huolimatta #valtionHR-kontekstissa tapahtuu monia mielenkiintoisia, vaikuttavia ja merkittäviä asioita. Esimerkiksi olemme saaneet uuden virka- ja työehtosopimuksen vuosille 2020 – 2022 ja samalla monipaikkainen ja paikkariippumaton työ on ottanut muutamassa viikossa huimia edistysaskeleita kaikkialla valtionhallinnossa.

Koronakriisin keskellä HR-ammattilaisten rooli ja merkitys organisaatioiden toiminnan jatkuvuuden turvaamisessa on ollut ainutlaatuisen tärkeää – ja kyllä, juuri siksi haluamme tänäkin keväänä tarjota asiakkaillemme upean foorumin valtion henkilöstöhallinnon teemojen ympärillä, tällä kertaa verkossa.  4.6. toteutettavan päivän monipuolinen ohjelma on nyt julkaistu ja hintakin on tietenkin normaalia edullisempi.  

Ajankohtaispäivän ohjelmaan kuuluvat itseoikeutetusti valtion henkilöstöjohtamisen uudistusohjelman tilannekatsaus ja Valtion työmarkkinalaitoksen neuvottelujohtajan tärkeimmät nostot uudesta virka- ja työehtosopimuksesta sekä Palkeiden henkilöstöpalvelujen palvelujohtajan puheenvuoro HR:n tiekartasta.

Poikkeusolot ovat antaneet oman voimakkaan sysäyksensä monipaikkaiselle ja paikkariippumattomalle työskentelylle valtionhallinnossa – teemaa edistävän hankkeen kuulumiset ovat myös päivän agendalla. Ajankohtaisasioiden lisäksi foorumin kantavana teemana on organisaatioiden kulttuurilliset muutokset HR-työn näkökulmasta. Yrityskulttuurimuotoilija, Mona Rundberg (Leidenschaft Oy), joka on valittu aikoinaan vuoden ministeriöläiseksi, kertoo meille taatusti mielenkiintoisessa ja ajatuksia herättävässä puheenvuorossaan organisaatiokulttuurin merkityksestä ja luomisesta poikkeustilanteissa.

Case-puheenvuorot ovat aina kiiteltyjä ja pidettyjä ja niitä onkin meillä tarjolla nyt kaksi. Luonnonvarakeskuksessa on paljon pohdittu ja työstetty HR:n roolien uudistamista muuttuvan valtiohallinnon tarpeisiin ja Yleisradio janoaa yksilö- ja organisaatiotasolla ketterää ja jatkuvaa oppimista. Luonnonvarakeskuksen johtava asiantuntija Mari Työranta ja Yleisradion uudistumispäällikkö Virpi Mattila-Manninen toimivat näiden tarinoiden kertojina päivässämme.

Älä aikaile, vaan ilmoittaudu nyt mukaan suosittuun foorumiin!  
Kysy erillistä tarjousta, jos organisaatiostanne osallistuu enemmän kuin kaksi henkilöä!  

Hanna Siira Asiakkuuspäällikkö (digitaalinen oppiminen), koulutuspäällikkö hanna.siira@haus.fi