Sisältöön sitemap

Varmista keskijohdon onnistuminen

Koulutuksen esittely

Varmista keskijohdon onnistuminen -koulutus 24.11.2022 klo 9-16

Johtaminen on tulosvaikutteista toimintaa. Esihenkilöiden tehtävänä on viedä toimintaympäristön muutoksesta johdettu strategia käytäntöön. Strategisiin kehityshankkeisiin sisältyy ajatus uudistumisesta. Onnistumisen kannalta yhteistyö on perusedellytys tuloksekkaalle toiminnalle. Onnistumisen keskeinen kysymys on siinä, miten huolehtia johdon ja keskijohdon välisestä suhteesta ja kommunikaatiosta? Uudistumiseen liittyvien ongelmien taustalla on usein operatiivisen tason ja johdon erilainen käsitys tilanteesta ja jopa väärät mittarit.

Varmista keskijohdon onnistuminen on sparrauspäivä esihenkilöiden toimintaedellytysten parantamiseksi. Etätyön lisääntyminen luo entistä enemmän paineita sille, että keskijohdon ja arjen haasteiden parissa toimivien esihenkilöiden toimintakyky varmistetaan ja että he jaksavat tehtävässään. Päivän ytimessä on kysymys siitä, minkälaista tukea esihenkilö tarvitsee omalta johtajaltaan.

Henkilökohtainen coaching:
Valmennuspäivän lisäksi voit ottaa 1-2 henkilökohtaista coaching-tapaamista (1,5h/tapaaminen) valmentajan, sosiaalipsykologi, psykoterapeutti Risto Havusen kanssa etäyhteydellä. Henkilökohtainen coaching tehdään valmennuspäivän jälkeen erikseen sovittavana ajankohtana. Coaching kerta/kerrat tulee käyttää tammikuun 2023 loppuun mennessä.

Vaihtoehdot:
1. vaihtoehto: valmennuspäivä 590 € +alv
2. vaihtoehto: valmennuspäivä ja 1,5 h henkilökohtaista coachausta haastaviin esihenkilötilanteisiin etänä 990 € +alv
3. vaihtoehto: valmennuspäivä ja 2×1,5h henkilökohtaista coachausta haastaviin esihenkilötilanteisiin etänä 1 390 € +alv

Valmennuspäivä toteutetaan etänä tai hybridinä (eli etä- ja lähitoteutus) hyödyntäen digitaalista työskentelyalustaa ja Teamsia. Mikäli koronatilanne sallii, jaksot toteutetaan hybridinä eli voit valita, osallistutko lähitoteutukseen Helsingissä vai etänä. Lähiopetusta toteutetaan, mikäli riittävä määrä osallistujista valitsee lähitoteutuksen.

HUOM. Kun olet ensin täyttänyt omat tietosi ilmoittautumis-lomakkeen ensimmäisellä sivulla, pääset lomakkeen toisella sivulla valitsemaan, osallistutko pelkästään valmennuspäivään vai otatko sen lisäksi coachausta. Ilmoittautumisen kolmannella sivulla pääset valitsemaan, osallistutko valmennukseen läsnä vai etänä.

Kesto:

1 päivä

Alkaa:

24.11.2022 09.00

Päättyy:

24.11.2022 16.00

Koulutuspaikka:

Hybridi: HAUS (Yliopistonkatu 5) tai Etänä Teamsillä

Hinta:

590 € + alv 24 %

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

Ilmoittaudu nyt

Lataa koulutusohjelma:

OHJELMA

09:00
Miksi esihenkilöiden johtamiseen pitää kiinnittää enemmän huomiota?
Miten varmistaa keskinäinen luottamus?
Mitä ovat johtajan sudenkuopat ja onnistumisen edellytykset?

Asiakasarvo johtamisen johtolankana
Arvon luominen merkityksellisyyden kokemisen ytimessä
Törkeä vai tärkeä arvolupaus?

11:30 Lounas

12:30
Osakokonaisuuksien johtaminen
Kirkasta tilannekuvaa
Esihenkilöiden johtamisen reunaehdot

14:00 Kahvi

14:30
Johdat strategiaa, johda ajattelua
Ajattelun muutoksen psykologiaa pähkinänkuoressa
Oikeinymmärrys syntyy yhteistyössä

15:30 Päivän päätös

Kysy lisätietoja