Sisältöön sitemap

VALTIO-VIRE 36 – Esihenkilöiden valmennusohjelma

Koulutuksen esittely

VALTIO-VIRE – Esihenkilöiden valmennusohjelma on suunniteltu vastaamaan esihenkilöiden toiveisiin saada uusia tietoja ja taitoja esihenkilötyön hallintaan. VALTIO-VIRE tarjoaa mahdollisuuden luoda kokonaiskuvan esihenkilön toimintakentästä sekä selkiyttää omaa esihenkilöroolia ja esihenkilönä kehittymisen polkua.

Valmennusohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyön ammattilaisena yhdessä muiden valtiolla työskentelevien esihenkilöiden kanssa sekä kannustaa löytämään oman vaikuttavan, innostavan ja rohkean tavan johtaa.

VALTIO-VIRE keskittyy erityisesti ihmisten johtamiseen antaen valmiuksia sekä yksilöiden että ryhmien johtamiseen ja parempaan vuorovaikutukseen. Valmennuksessa tarkastellaan esihenkilöroolia ja esihenkilönä kehittymistä sekä saadaan käytännönläheisiä välineitä oman esihenkilötyön tueksi.

Valmennusohjelman pääteemat ovat:
• Johtamisen viitekehys ja esihenkilö työnantajan (valtio) edustajana
• Tavoitteellinen vuorovaikutus esihenkilötyössä
• Työyhteisön ja esihenkilön hyvinvointi sekä valmentava ote ja tavoitteiden asettaminen

Ohjelma muodostuu kolmesta kahden valmennuspäivän mittaisesta jaksosta.

VIRE 36 -ohjelman aikataulu ja pääteemat ovat:
1. jakso: 25.-26.10.2022 Johtamisen viitekehys ja esihenkilö työnantajan (valtio) edustajana
2. jakso: 29.-30.11.2022 Tavoitteellinen vuorovaikutus esihenkilötyössä, pidetään luokkakoulutuksena (sisältää Peili-käyttäytymisprofiilin, josta saa kolme henkilökohtaista raporttia: käyttäytymistyylipalaute, kohtaamiskykypalaute sekä luottamuspalaute. Henkilökohtaisen palautteen saamiseksi läsnäolo koulutuksessa pakollinen ) (yöpyvä internaatti)
3. jakso: 17.-18.1.2023 Osaava toimintapa (ei käydä itse ohjelmaa läpi): Valmentava ote, tavoitteiden asettaminen, osaamisen johtaminen ja jatkuvat keskustelu sekä Työyhteisön ja esihenkilön hyvinvointi

Valmennusohjelma järjestetään läsnätoteutuksena, mikäli koronatilanne sen sallii. 1. ja 3. jakso pidetään Helsingissä ja 2. jakso yöpyen erillisessä koulutus- ja majoituspaikassa pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Jos koronatilanne ei salli läsnätoteutusta, järjestämme valmennusohjelman etänä Teams-yhteydellä.

Kesto:

6 päivää

Alkaa:

25.10.2022 09.00

Päättyy:

18.01.2023 16.00

Koulutuspaikka:

HELSINKI

HAUS kehittämiskeskus Oy

Hinta:

2950 € + alv 24 %

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sähköisenä.

Internaattijakson (2. jakso) matka-, majoitus- ja täysihoitokustannukset eivät sisälly koulutuksen hintaan. Internaattijakson kustannukset ovat arviolta noin 350 €. Internaattijaksossa pätee koulutuspaikan omat peruutusehdot. Internaattijakson majoitus- ja kokousjärjestelyt tehdään ryhmävarauksena HAUSin toimesta.

Ilmoittaudu nyt

Lataa koulutusohjelma:

Kysy lisätietoja

Valmennusohjelman esittely

Tutustu VALTIO-VIRE 36 esihenkilöiden valmennusohjelmaan esitteestä.

Avaa PDF