Sisältöön sitemap

Työnantajakuvaa ja työntekijäkokemusta vahvistamassa

Uusien osaajien houkuttelu ja organisaatiossa jo olevien osaajien sitouttaminen, ja pitäminen, ovat saman asian eri puolia. Nämä ilmiöt liittyvät vahvasti työnantajakuvan ja työntekijäkokemuksen teemoihin. Miten osaajapulaa taklataan? Mistä työnantajakuva ja työntekijä kokemus koostuvat, ja minkä takia niiden huomioiminen on tärkeää? Näitä teemoja pohdimme uudessa Työnantajakuvaa ja työntekijäkokemusta vahvistamassa -valmennuksessa!

Valmennus tarjoaa ymmärryksen ja käsitteistön työnantajakuvan ja työntekijäkokemuksen ympärille. Niiden päälle rakennetaan käytännönläheistä tietoa esimerkkien ja aktivoivin harjoitteiden avulla. Näin syvennetään teemoja ja luodaan sekä strategista että taktista näkemystä. Yhdessä ideoiden ja reflektoiden työstetään todellisia, konkreettisia esiin nousseita aiheita tai kehityskohteita. Osallistujat saavat ideoita ja välineitä oman työyhteisön työnantajakuvan kehitystyön tueksi.

Valmennus koostuu kahdesta 2,5 tunnin mittaisesta etävalmennuksesta, joista ensimmäinen osa järjestetään perjantaina 5.5. klo 9-11.30 ja toinen torstaina 11.5. klo 9-11.30.  

Mikäli työpöydälläsi on työnantajakuvaan, työnantajalupaukseen ja työntekijäkokemukseen liittyvää tekemistä, tule mukaan! Voit tulla yksi tai kollegasi kanssa. Mikäli organisaatiostasi on tulossa kolme tai enemmän osallistujaa, kysy tarjousta Leenalta!

Koulutusalue:

Henkilöstöhallinto & HRD

Koulutustapa:

Verkossa

Kesto:

2 x 2,5 tuntia

Alkaa:

05.5.2023 9.00

Päättyy:

11.5.2023 11.30

Hinta:

490 e + alv 24 %

Ilmoittaudu nyt

Koulutuksessa käsitellään muiden muassa seuraavia teemoja

– Keskeisten käsitteiden avaaminen

  • työnantajakuva
  • työntekijäkokemus
  • työnantajalupaus

– Työnantajalupauksen merkitys

– Työnantajakuvan kehittämisen prosessi ja strategia

Kysy lisätietoja