Kuvituskuva, jossa on kaksi henkilöä
Parempia päätöksiä ja ennakointikyvykkyyttä

Tiedolla johtaminen

Tietojohtamisen alueella järjestetään niin tiedon kuin tiedolla johtamisen valmennuksia. Tieto ja tiedon monipuolinen hyödyntäminen on noussut entistä oleellisemmaksi kilpailukykytekijäksi myös valtionhallinnossa. Toimintaympäristömme on haasteellisempaa, tarvitsemme jatkuvaa tilannekuvaa ja ennakointikyvykkyyttä.

Tietoa tarvitaan toiminnassa ja uusien tietoon nojautuvien palveluiden kehittämisessä. Tiedon tulee olla semanttisesti yhteentoimivampaa, tietoa hankitaan, tallennetaan ja tarjotaan käytettäväksi.

Koulutusten avulla lisäät omaa ja virastosi osaamista tiedon hyödyntämisestä sekä kehittämiskyvykkyyttä.

 

Tietokiri-hankkeen vihreä logo

HAUS on mukana myös #Tietokirissä, jolla vahvistetaan valtionhallinnon tiedolla johtamisen kulttuuria.

#Tietokiri syntyi tarpeesta tehdä parempia päätöksiä jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa, jossa tieto lisääntyy joka hetki. Julkisilla toimijoilla on vastuu oikean tiedon tuottajina ja hyödyntäjinä. Haluamme olla tietoon perustuvan päätöksenteon edelläkävijöitä. Päätöksen perusta on parempi, kun se perustuu laadukkaaseen, monipuoliseen tietoon ja sen analyysiin.

#Tietokirin tavoitteena on tehdä näkyväksi tiedolla johtamisen tuloksia ja jakaa hyväksi havaittuja työkaluja ja oppeja. Tarkoituksena on myös koota valtiokonsernin yhteisiä tietovarantoja ja tarjota organisaatioille analyysipalveluja ja tiedon visualisointia.

Kenelle koulutukset on tarkoitettu?

Tiedolla johtamisen ja tietojohtamisen koulutukset on erityisesti suunnattu johdolle, toiminnan kehittäjille, suunnittelijoille sekä julkishallinnon asiantuntijoille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tiedolla johtamisen koulutuksista!