Sisältöön sitemap

Tekoäly ja ChatGPT myynnissä ja myyntityössä

Kehitä myyntitaitojasi ja tehokkuuttasi ChatGPT:n avulla! Tässä koulutuksessa Suomen ensimmäinen myynnin professori Petri Parvinen opettaa sinulle hyödyntämään tekoälyn tuomia etuja myyntityössäsi esimerkiksi asiakaskohtaamisissa. Koulutuksessa tiivistetään olennaisimmat tutkimustulokset ja parhaat käytännön vinkit tekoälyn hyödyntämiseksi myynnissä ja myyntityössä nykytiedon pohjalta.

Tavoite

Koulutus antaa eväitä hyödyntää tekoälyä työn tuottavuuden lisäämiseen (määrä), myyntityön kohdentamiseen (suunta) ja myyntityön parantamiseen (laatu).

Kenelle

Koulutus soveltuu kaikille myyntityön kehityksestä kiinnostuneille.

Vaativuustaso

Taso 3: Kapeat ja syventävät aihealueet, jonkin verran erityiskysymyksiä.

Koulutuksen sisältö

ChatGPT myyjän työkaluna

  • Mahdollisuudet ja rajoitteet eri näkökulmista

Avainsanat

ChatGPT, myynti, neuvottelut, myyntityön laatu, myyjän tehokkuus, ChatGPT myyjän työssä

Kouluttajakuvaus

Petri Parvinen on strategisen markkinoinnin ja johtamisen professori, ja toiminut myös Suomen ensimmäisenä myynnin professorina. Hänen tutkimusryhmänsä tutkivat ja kehittävät psykologisia ja digitaalisia menetelmiä myynnin ja siihen liittyvän palvelun laadun, lisäarvon ja tehon parantamiseksi. Petri toimii jatkuvasti kädet savessa eri toimialoilla ja hänellä on runsaasti omakohtaista kokemusta myyntityöstä, myynnin johtamisesta, yritysten perustamisesta ja hallitustyöstä (mm. Cap Group, Kotipizza Group, Solita, Mehiläinen, Molok, SARC, Lipsanen, NHG). Petriä on kutsuttu osuvasti ”tiedeyhteisön pitelemättömäksi kauhukakaraksi, jonka räjähtävä ilmaisu on uutta ja raikasta akateemisen maailman suunnalta”.

koulutus image

Koulutusalue:

Työelämätaidot

Kesto:

2 tuntia

Päivämäärät:

28.4.2023 klo 9-11

Koulutuspaikka:

Etäkoulutus

Hinta:

290 €

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu koulutukseen