Sisältöön sitemap

Seurakuntien asianhallinnan ja tiedonohjauksen jatkokurssi

Koulutuksessa käsitellään tiedonohjaussuunnitelman vaikuttavuutta ja merkitystä. Hyvin laadittu tiedonohjaussuunnitelma auttaa suorittamaan hallinnon työtehtäviä tehokkaasti, parantaa päätöksentekoa ja auttaa seurakuntaa noudattamaan lain määräämiä velvoitteita. Koulutuksesta saa myös vinkkejä, miten pitää tiedonohjaussuunnitelma ajantasaisena helposti.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle syvällinen ymmärrys tiedonohjaussuunnitelman rakenteesta ja vaikuttavuudesta. Koulutus auttaa osallistujaa kehittämään taitojaan tiedonhallinnassa ja edistämään seurakunnan tiedonhallintaa.

Kenelle

Koulutus sopii seurakuntien kirjaajille sekä muille hallinnollista työtä tekeville, joiden työhön kuuluu kirjaaminen ja asianhallinta.

Koulutuksen sisältö

  • Tiedonohjaussuunnitelman rakenne
  • Miten tiedonohjaussuunnitelmaa voidaan päivittää?
  • Metatietojen löytäminen tiedonohjaussuunnitelmaan

Avainsanat

seurakunnat, kirjaamo, tos, tiedonohjaussuunnitelma, asianhallinta

Kouluttajakuvaus

Tmi Kietikan yrittäjä ja kouluttaja, YAMK Tradenomi Minna-Liisa Mäkilä.  Minna-Liisa on aiemmin toiminut yhteensä yli 26 vuoden ajan kunnan yleishallinnossa eri tehtävissä mm. asianhallintasihteerinä, hallintosihteerinä, ma. hallintojohtajana ja hallinnon kehittämispäällikkönä.

koulutus image

Koulutusalue:

Uutuudet

Kesto:

2 tuntia

Päivämäärät:

9.5.2023 klo 9-11

Koulutuspaikka:

Etäkoulutus

Hinta:

160 €

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu koulutukseen