Sisältöön sitemap

Projektimainen työ ja projektijohtamisen perusteet

Nykypäivän työelämä koostuu erilaisista kehittämishankkeista ja projekteista. Mikäli työpöydälläsi on useita eri projekteja, kehittämisaihioita tai sen osasia, tämä koulutus on sinua varten! Projektimainen työ ja projektijohtamisen perusteet-koulutuksessa otetaan haltuun projekti- ja prosessijpohtamisen perusteita. Koulutuksessa käydään läpi projektihallinnan ja suunnittelun sisältöjä ja menetelmiä, ja pohditaan, miten niitä voi hyödyntää arjen työssä. 

Koulutus soveltuu niin erilaisissa projektin johtamisen tehtävissä oleville kuin projekteissa mukana oleville asiantuntijoille. Koulutuksen aikana asioihin syvennytään alustusten ja harjoitteiden sekä ryhmäkeskustelujen kautta. Valmentajana toimii Janne Marniemi, joka on erikoistunut projektijohtamiseen ja siihen liittyvien toimintamallin kehittämiseen. Valmennus toteutetaan etänä Teamsilla 24.4.2024. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Koulutusalue:

Projektit ja prosessit

Koulutustapa:

Etäkoulutus

Kesto:

1 päivä

Alkaa:

24.4.2024 9.00

Päättyy:

24.4.2024 15.30

Ilmoittaudu:

10.4.2024 23.00 mennessä

Hinta:

590 e + alv. 24 %

Ilmoittaudu nyt

Valmennuksen aikana käydään läpi projektijohtamisen ja prosessijohtamisen perusteet
Syvennytään projektihallinnan ja suunnittelun sisältöihin ja menetelmiin sekä niiden hyödyntämiseen arjessa. Valmentajan innostavien ja asiaan orientoivien puheenvuorojen lisäksi tehdään sekä henkilökohtaisia harjoituksia että ryhmäkeskusteluja

Kysy lisätietoja