Sisältöön sitemap

Onnistunut rekrytointi

Rekrytointi on yksi organisaation tärkeimmistä investoinneista eikä suotta!
Parhaiden osaajien löytäminen ja toimiva rekrytointi auttavat organisaatioita osaltaan menestymään perustehtävässään ja toisaalta myös uusiutumaan. Sujuva ja alati kehittyvä rekrytointiprosessi on myös organisaation käyntikortti, jonka kautta voidaan vahvistaa organisaation työnantajakuvaa ja rakentaa hyvää hakijakokemusta.  

Onnistunut rekrytointi -koulutuksen pohjana toimii eOppivan Rekrytointi valtiolla -koulutus, joka tulee opiskella ennen koulutuspäivää. Koulutus palvelee erityisesti sinua, jolla on jo karttunut jonkin verran rekrytointikokemusta työtehtäviesi kautta!

Koulutuksen kokonaiskesto on yksi päivä ja se toteutetaan kahtena aamupäivän mittaisena etätilaisuutena 13.3. ja 20.3.2024. Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä.

Koulutusalue:

Henkilöstöhallinto & HRD

Koulutustapa:

Etäkoulutus

Kesto:

2 x ½ päivää, 13.3. ja 20.3.2024 klo 9-12

Alkaa:

13.3.2024 9.00

Päättyy:

20.3.2024 12.00

Ilmoittaudu:

29.2.2024 23.00 mennessä

Hinta:

590 e + alv. 24 %

Ilmoittaudu nyt

Koulutuksessa käydään läpi valtion rekrytointikäytänteitä. Päivien aikana syvennymme erityisesti seuraaviin teemoihin:

  • eheä ja laadukas hakuilmoitus
  • hakemusten käsittely ja on sisältörikas & vertailua tukeva haastattelu
  • nimitysmuistion laadinta ja keskeiset sisällöt
  • nimityspäätös
  • nimityksen täytäntöönpano ja lainvoimaisuus

Koulutuksen aikana käymme läpi myös hyvän hakijakokemuksen ja viestinnän merkitystä osana laadukasta rekrytointia. Lisäksi sivuamme lyhyesti työsuhteisten rekrytointia valtiolla ja sen keskeisimpiä eroavuuksia virkasuhteisten rekrytointiin nähden.

Ennen koulutusta

Perehdy eOppivan Rekrytointi valtiolla -koulutukseen ja kirjaa huomiot koulutuksen oppimisympäristöön, jonne saat linkin ennen koulutuspäivää.
Tulet saamaan lisäksi pienen kirjallisen ennakkotehtävän ennen koulutuspäivää, johon toivomme sinun vastaavan. Sitä kautta saat koulutuksesta vielä enemmän irti!

Ennakkotehtävien tavoitteena on orientoida koulutuspäivään ja sitä kautta antaa valmiuksia syventää omaa ymmärrystä rekrytoinnin käytänteisiin. Ennakkotehtävien tuotoksia hyödynnetään koulutuksessa, joten sen kautta voit saada myös hyviä käytännön vinkkejä ja toisaalta tehdä havaintoja omasta osaamisestasi.

Kysy lisätietoja