Sisältöön sitemap

Monialaiset oppimiskokonaisuudet kuntoon!

Työllistävätkö MOK-kokonaisuudet vuosittain? Kaipaatteko pedagogista kirkastamista MOK-kokonaisuuksien suunnitteluun? Tässä koulutuksessa saatte selkeät opetussuunnitelmaan perustuvat kriteerit sekä ohjeet MOK-kokonaisuuksien suunnitteluun. Koulutuksessa esitellään useita erilaisia helposti toteutettavia MOK-malleja, joita voitte halutessanne muokata koulunne tai kuntanne tarpeiden mukaan.

Koulutus ei vaadi aiempaa kokemusta MOK-kokonaisuuksien suunnittelusta tai toteutuksesta. Toisaalta koulutus tarjoaa kokeneellekin opettajalle tuoreita pedagogisia näkökulmia.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on selkeyttää MOK-opintojen luonnetta ja tavoitteita. Koulutus antaa kattavat ohjeet toteuttaa toimivat MOK-kokonaisuudet. Koulutus tarjoaa myös valmiita MOK-kokonaisuuksia toteutettaviksi.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu perusopetuksen opettajille ja rehtoreille.

Koulutuksen sisältö

  • MOK-kokonaisuuksien merkitys opetussuunnitelman näkökulmasta
  • MOK-kokonaisuuksien pedagogiset tavoitteet
  • Erilaisia tapoja toteuttaa MOK-kokonaisuudet
  • Valmiita MOK-kokonaisuuksia toteutettaviksi

Avainsanat

opetustoimi, opetus, monialaiset opintokokonaisuudet, opetussuunnitelma, monipuoliset työtavat

Kouluttajakuvaus

Sari Kähkönen (KM, pedagoginen asiantuntija ja kouluttaja, koulusovittelija) on toiminut usean vuoden ajan kehittäjäopettajana sekä koulusovittelijana. Kehittäjäopettajana Sari on perehtynyt syvällisesti opetussuunnitelman mukaisen pedagogiikan ja koulun toimintakulttuurin kehittämiseen. Lisäksi Sari toimii Suomen Sovittelufoorumin vertaissovittelun kouluttajana ja luennoitsijana. Sari on kehittänyt useita restoratiivisia työkaluja koulujen kasvatustyön käyttöön. Sari toimii koulusuunnittelun pedagogisena asiantuntijana.

koulutus image

Koulutusalue:

Uutuudet

Kesto:

2 tuntia

Päivämäärät:

6.9.2023 klo 14-16

Koulutuspaikka:

Etäkoulutus

Hinta:

160 €

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu koulutukseen