Sisältöön sitemap

Moderni sisäinen valvonta ja riskienhallinta II

Koulutuksen esittely

Moderni sisäinen valvonta ja riskienhallinta pitää sisällään viraston ohjaus- ja toimintaprosesseihin sisältyviä menettelyitä, organisaatioratkaisuja ja toimintatapoja, joiden avulla voidaan saada kohtuullinen varmuus toiminnan lainmukaisuudesta, varojen turvaamisesta, toiminnan tuloksellisuudesta sekä taloutta ja tuloksellisuutta koskevien oikeiden ja riittävien tietojen tuottamisesta.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat korostaneet riskienhallinnan merkitystä. Tervetuloa tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan oman organisaatiosi tavoitteiden saavuttamista uhkaavia tekijöitä.

29.11.2022 koulutus on koulutuskokonaisuuden toinen osa. Ensimmäinen osa toteutetaan 27.10.2022. Koulutukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joihin voi osallistua joko molempiin (pakettihinta) tai vain jompaan kumpaan erikseen.

Kesto:

1 päivä

Alkaa:

29.11.2022 09.00

Päättyy:

29.11.2022 15.30

Koulutuspaikka:

Koulutus toteutetaan Teamsilla tai hybridinä

Hinta:

590 € + alv 24 %

Hinta sisältää opetuksen, materiaalin verkossa sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut mahdolliseen lähitoteutukseen osallistuville.

PAKETTIHINTA
Moderni sisäinen valvonta ja riskienhallinta I (27.10.) + II (29.11.):
890,00 EUR + alv 24%

Ilmoittaudu nyt

Lataa koulutusohjelma:

Klo 9-15.30
– Riskienhallinta käsitteenä ja riskienhallintaa ohjaava sääntely
– Riskit ja riskienhallinta
– Riskienhallinnan erityisalueita
– Riskienhallinta käytäntöön
– Pohdintatehtävät teoriaosuuden lomassa

KOULUTUKSEN TOTEUTUSTAPA
Koulutus toteutetaan etänä (Teams) tai hybridinä (eli etä- ja lähitoteutus). Voit valita, osallistutko lähitoteutukseen Helsingissä vai etänä. Lähiopetusta toteutetaan, mikäli riittävä määrä osallistujista valitsee lähitoteutuksen.

Kysy lisätietoja